Поставяне на карбоново фолио - не ходете в Автозвук!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Поставяне на карбоново фолио - не ходете в Автозвук!
Може и да правят звукоизолация, но карбоново фолио - НЕ!
Поискаха 100лв като аз им дадох карбоново фолио 3M, както и 3M специален Пример за целта (намазват се ръбовете, за да не се разлепя). 2 дена лепиха таблото, след това ефекта беше снадки през 5 сантиметра на най-видни места, нагърчено фолио по чупките, мехури, начален стадий на разлепване още часове след като си взех колата.
Фолиото било старо, не залепвало хубаво като евтиното което те ползвали (смех), не се разпъвало достатъчно (в спецификациите пише 400% разпъване) и какво ли още не.
Отидох при човека горе на стадиона който се занимава с възстановяване на брони, табла и т.н. и направо се хвана за главата като го видя какво са го направили. Каза ми цена 120лв със фолиото.
Като го направи, ще ида да им покажа как се прави и ако са коректен магазин най-малкото ще ми върнат парите за труда, при условие че освен 100лв за поставяне са ме набутали и с 80лв за фолио, но доста се съмнявам - моя беше грешката, че им дадох (старо) фолио.
Поискаха 100лв като аз им дадох карбоново фолио 3M, както и 3M специален Пример за целта (намазват се ръбовете, за да не се разлепя). 2 дена лепиха таблото, след това ефекта беше снадки през 5 сантиметра на най-видни места, нагърчено фолио по чупките, мехури, начален стадий на разлепване още часове след като си взех колата.
Фолиото било старо, не залепвало хубаво като евтиното което те ползвали (смех), не се разпъвало достатъчно (в спецификациите пише 400% разпъване) и какво ли още не.
Отидох при човека горе на стадиона който се занимава с възстановяване на брони, табла и т.н. и направо се хвана за главата като го видя какво са го направили. Каза ми цена 120лв със фолиото.
Като го направи, ще ида да им покажа как се прави и ако са коректен магазин най-малкото ще ми върнат парите за труда, при условие че освен 100лв за поставяне са ме набутали и с 80лв за фолио, но доста се съмнявам - моя беше грешката, че им дадох (старо) фолио.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Поставяне на карбоново фолио - не ходете в Автозвук!
горе при Денко ли отиде?
Иначе за фолио препоръчвам М концепт (май така беше) намира се на река бедечка като караш към автокъща Елина (линията)
Видях там как на чисто нов джип бял го облепят елементи... Определено ако има проблем слагат друго фолио.. Никъде няма слепки и тн..
Дават гаранция (нз колко години точно..)
Иначе за фолио препоръчвам М концепт (май така беше) намира се на река бедечка като караш към автокъща Елина (линията)
Видях там как на чисто нов джип бял го облепят елементи... Определено ако има проблем слагат друго фолио.. Никъде няма слепки и тн..
Дават гаранция (нз колко години точно..)
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
При денко, да. Аз още отначало щях при него да ходя - има много снимки във ФБ и наистина няма слепки и т.н. Обаче реших уж сам да си го правя и си купих фолио, ама после като видях колко извивки има (таблото е направо ад за облепяне ако го правиш за първи път) и реших за да не оплескам нещата все пак да дам да го направят, а така и така бях ходил в автозвука и предложиха да го направят и така се случи...
- ronaldo7
- Потребител
Къде точно се намира този Денко.sawo написа:При денко, да. Аз още отначало щях при него да ходя - има много снимки във ФБ и наистина няма слепки и т.н. Обаче реших уж сам да си го правя и си купих фолио, ама после като видях колко извивки има (таблото е направо ад за облепяне ако го правиш за първи път) и реших за да не оплескам нещата все пак да дам да го направят, а така и така бях ходил в автозвука и предложиха да го направят и така се случи...
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
минаваш кръговото и караш нагоре към аязмото.Вдясно къщите има табела лепене на брони...
-
- Старо куче медалист
Как си се прецакал да отидеш там при тези смешници. Аз отидох да го питам информативно за цена на силов кабел и направо ме застреля с висока цена и отстъпка имало даже
. А и колко време се мъчи да ме разубеди че такова нещо не ми трябвало . Даже не беше видял какво имам в багажника.
Останал съм с много лоши впечатления от тях , явно и фолио не могат да лепят.

Останал съм с много лоши впечатления от тях , явно и фолио не могат да лепят.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами преди каточели по-добре бяха. Сега нещо работата доста е западнала и цените са много тагоре. Изолираха ми преди вратите, сега ме бяха удорили и сменях врата и цената беше 50% нагоре - преди пайнера взимаха по толкова и затова не отидох при тях ама явно вече няма смисъл щом цените им са същите. Аз и сам можех да си го направя ама не бях сигурен че ще стане хубаво и си викам щом имат опит няма как да не могат да го направят ама явно само така съм си мислил - винаги има начин.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аз пък не знам защо така ама доста ми харесаха тези и даже ги препоръчвам. Слагаха ми алармата на колата и останах доволен, след това ходих един кабел да ми дръпнат 5 лв ми взеха и разни такива неща. Може да са специализирани в някаква насока и аз да съм уцелел баш нея и за това да съм доволен.
"There is no 'patch' for stupidity."
- realprofesora
- Старо куче медалист
65 лева ми поискаха за поставяне на централно(дистанционните ) , а под тунела ,до синята къща ми го направиха за 50.
Popopopopo
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Кабели и на мен са ми пускали всякакви, ама това и сам можеш да си го направиш ако имаш време. За кабели съм доволен, ама като не можеш да направиш нещо по-добре си кажи сега хем с парите съм назад ама и фолиото похабихме а то не е никак малко.admin написа:Аз пък не знам защо така ама доста ми харесаха тези и даже ги препоръчвам. Слагаха ми алармата на колата и останах доволен, след това ходих един кабел да ми дръпнат 5 лв ми взеха и разни такива неща. Може да са специализирани в някаква насока и аз да съм уцелел баш нея и за това да съм доволен.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Онзи ден като ходих да питам, май твоето табло облепяха.Мясаше на ранен фронтовак ,ударен от снаряд от 1вата световна война.Така и болен пръст не бих си облепилsawo написа:Кабели и на мен са ми пускали всякакви, ама това и сам можеш да си го направиш ако имаш време. За кабели съм доволен, ама като не можеш да направиш нещо по-добре си кажи сега хем с парите съм назад ама и фолиото похабихме а то не е никак малко.admin написа:Аз пък не знам защо така ама доста ми харесаха тези и даже ги препоръчвам. Слагаха ми алармата на колата и останах доволен, след това ходих един кабел да ми дръпнат 5 лв ми взеха и разни такива неща. Може да са специализирани в някаква насока и аз да съм уцелел баш нея и за това да съм доволен.

Popopopopo
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами ако е било вторник-сряда то ще да е било...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
После ще кача снимки днес си го взех готово от Денко просто разликата е от небето до земята...
- The enD
- Старо куче медалист
"Преди" и след? 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Преди нямаше време даже да го снимам веднага го разкарах че не можех да го гледам...