Търся шпакловчик.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Търся шпакловчик.

Мнение от Tenebrus »

Търся си шпакловчик. Препоръчвайте ми моля хора само които сте виждали че са кадърни...такива "един приятел на приятел каза че негов приятел е доволен" в краен случай :)
Моля оставяйте имена и телефон за връзка.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Търся шпакловчик.

Мнение от realprofesora »

Голям късмет ще имаш ,ако набараш кадърен майстор..и то да не цапа много.Наскоро правиха ремонт на входа ни-такова чудо не бях виждал.То цапаница майко...двама роми го правиха , ужас батеееее.Добре ,че не ми изплескаха входната врата :lol:
Като имаш напредвид ,че съм завършил такова УПК , 11 клас гимн.Хр.Ботев-горе в Сградото.4ти разряд съм "Вътрешно и вуншно архитектурно оформление на сгради"-демек бояджия :lol: :lol: В Ямбол ходихме на състезание по шпакловка ,но в момента не я практикувам ,че е много трудоемко за мойто нежно тяло :lol: За тапети мога да шпакловам ,но за латекс трябва да е гладко.
Кажи колко квадрата е горе долу и тавани има ли , колко стаи...
Ако не намериш някой ще ти дам 1 -2 телефона та дано сполучиш.
Popopopopo
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Цапането не е проблем, защото стаята ще е тотално празна, а тъпия паркет и да се нацапа все тая. Но на мангали вяра нямам :)
Иначе 1 стая, стени и таван...по МНОГО груби сметки към 40 квадрата, може би 45...

Както правилно каза за латекс ще се шпаклова :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Миналото лято лично видях шпаклован таван и много ми хареса .Младо момче е, дано е още там.Значи работи в склада за строителни материали, който се намира на 50м. надолу от БКПто(Офис ONE) вдясно на улицата се намира склада.Там питай .И евтино взима.
Popopopopo
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Благодаря на профа, но единия от хората които имах на ум, има възможност да дойде.
Публикувай отговор