Търся къща за гости в района

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Martinch0
Новак
Новак

Търся къща за гости в района

Мнение от Martinch0 »

Здравейте,
Понеже ставам на 18 и искам да си отпразнувам като хората... :D и ми трябва къща за гости в околността, където ще можем да се съберем 20-тина човека. Общо взето ни трябва зала където да празнуваме и 3-4 спални. А като цена ако успея да намеря за по-малко от 150 лв ще е супер. Търся из нета, но намирам само такива за почивка, тоест само със стаи и малка кухня. Ако някой може да ми предложи нещо конкретно, ще съм много благодарен(ще имам да черпя :D ). А ако не - поне ме насочете към някое селце наблизко където може да има такива къщи.

П.П. Няма да правим мизерии, само малко шум може да вдигаме, ама ще се съобразяваме все пак ако наблизо има други къщи.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Търся къща за гости в района

Мнение от niggaz_nature »

Провери по хижите на бузлуджа . Там е идеално и имат големи помещения за празнуване и цената на легло мисля че беше от 6-10 лв на човек.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор