Регулиране на преден мост! каде?
- avanzato
- Начинаещ
Регулиране на преден мост! каде?
Здравейте.. препоръчайте ми каде да мина утре преден мост, за реглаж на предницата... и колко парици ще ми струва услугата 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Регулиране на преден мост! каде?
На сервиза на бензиностанция ОК, или долу в складовете при moto-expert. Цената ако е само да се замери мисля беше 15лв, ако има работа по предницата - 20-30лв.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
1 златните ръце - намира се до самарското знаме по пътя за гробищата.Доста нов е стенд-а около 30 лв
2 долу в освобождение вътре има също цената е около 25 лв (това е точно преди кат ако идваш от патриар-ха)
3 сервиз омега.Намира се до такси гас долу към К.ганчево
2 долу в освобождение вътре има също цената е около 25 лв (това е точно преди кат ако идваш от патриар-ха)
3 сервиз омега.Намира се до такси гас долу към К.ганчево
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Моето е малко сложно за намиране, но майстора там е уникален. Може да е пияница и всякакъв...но що се отнася до работа е страшно добър.Сънува окачвания 
Сервиза е като тръгнеш надолу от Кауфланд, завиваш до новотехпром и караш нататък след моргата. Трябва да стигнеш до една гумаджийница, че до нея. Дано се оправиш. Майстора лично аз го ползвам, добър е.

Сервиза е като тръгнеш надолу от Кауфланд, завиваш до новотехпром и караш нататък след моргата. Трябва да стигнеш до една гумаджийница, че до нея. Дано се оправиш. Майстора лично аз го ползвам, добър е.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Значи е по калояновско шосе. Отляво ли се пада? Поне там беше мисля гумаджийницата.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Да бе вярно калояновско шосе му викаха. Точно така от ляво се пада 

- nasenceto
- келеш
Преди офис сградата на Иввекс - в ляво и само на пред (малко под барата в Казански)
- emzo
- Старо куче медалист
Иди в официален сервиз, оборудванията им са нови, цените са нормални.
Правил съм реглаж в Ауто Виа (Опел) и в Хюндай.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
В Хюндай и аз съм правил. Останах много доволен. Изкараха разпечатка с преди и след регулажа. И взеха 20тина лева.emzo написа:Иди в официален сервиз, оборудванията им са нови, цените са нормални.
- avanzato
- Начинаещ
Tenebrus написа:Моето е малко сложно за намиране, но майстора там е уникален. Може да е пияница и всякакъв...но що се отнася до работа е страшно добър.Сънува окачвания
Приятел ходих кадето ми каза при този човек, 30 40 минути се мъчи човека предни гуми задни гуми всичко,свалихме колата от реглажа и реших да я пробвам и тъц ...преди ходеше на дясно след реглажа яко на ляво...айде още 20 минути разменяне на гуми и накрая се отказа пича... не можа да я регулира върви на ляво и това е, не ми взе и пари щото не се получи работата

така че ще ходя някаде другаде.....
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Странно. Освен дъртия да се е махнал. Друго обяснение нямам 

- Shtelian
- Потребител
ИТА Сервиз ето и тел. за връзка да си запазиш час ако не ти се чака
кв. "Индустриален", тел./ 042/600070
кв. "Индустриален", тел./ 042/600070
- avanzato
- Начинаещ
Вчера ходих до хюндай сервиз... 26,88 ми взеха,каквото можеше да се регулира го вкараха в нормите,но се оказа че има нещо криво по ходовата част или амортисьорите.... странното е че уж се е изправила пък днес от 130 до 140 се тресе цялата кола,особенно задницата
- nasenceto
- келеш
То тва е от небалансирани гуми, не от регулировка.avanzato написа:Вчера ходих до хюндай сервиз... 26,88 ми взеха,каквото можеше да се регулира го вкараха в нормите,но се оказа че има нещо криво по ходовата част или амортисьорите.... странното е че уж се е изправила пък днес от 130 до 140 се тресе цялата кола,особенно задницата
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
И аз имах същия проблем. Оказа се от баланс на гумите.nasenceto написа:То тва е от небалансирани гуми, не от регулировка.avanzato написа:Вчера ходих до хюндай сервиз... 26,88 ми взеха,каквото можеше да се регулира го вкараха в нормите,но се оказа че има нещо криво по ходовата част или амортисьорите.... странното е че уж се е изправила пък днес от 130 до 140 се тресе цялата кола,особенно задницата