Сори момчета .Не ме закачайте на тема бира.Подписал съм декларация да не коментирам нищо свързано с компанията.Затова не мога да навлеза в подробности за да ви изтъкна качествата на продуктите ни и да ви поясня важно правило, че "преди да спечелиш Ти , трябва да спечелиш сърцето на клиента" към което се стреми всяка една компания ...
Само едно ще ви кажа :Всяко едно нещо сътворено от човек, с много обич и желание, с цел да допринесе до изживяване на приятни моменти , си има своите качества и достойнства .И най-малкото дължим уважение към това творение, независимо ,че не разбираме качествата му или не ни е по вкуса или сме очаквали нещо съвсем друго.
Ще ви дам прост пример, даже два-Това ,че някой не обича да пие бяло вино не означава ,че то не е хубаво.Това ,че някой не разбира класическата музика не означава ,че тя няма своите достойнства и ценители....
Оставям разсъжденията на вас .И не бъдете толкова крайни в оценките си само защото нещо не е по вкуса ви.Бъдете по-толерантни към заобикалящия ви свят.
Наближават Свети празници.Изберете си бира ,която ви харесва, пригответе си вкусно мезе и споделете с приятели.Така го разбирам аз живота.
А руснаците казват :По вкус и цвят приятели няма.