Предложения за лаптоп.

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Предложения за лаптоп.

Мнение от AquiLA^ »

Здравейте съфорумци. Предстои ми да си купувам лаптоп близкия месец. Реших да ви питам и вас какво мислите по въпроса.
Ограничения:
- до 1500лв
- Процесор интел i7
- Видео карта ГФ 525м/ХД 5650 или по-добра
- Желателно е да е Тошиба.
- Дел е вариант, но второстепенен.
- Друга марка ако е страхотна оферта.
- ОС е желателно да няма

За момента съм се спрял на този лаптоп.

Очаквам предложения от вас :cheers:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Предложения за лаптоп.

Мнение от nasenceto »

Аз съм с Тошиба с i7 вече година и полвина и те поздравявам за избора. Ще ти препоръчам някой аналог на моята машинка. Като я купувах беше към 2500, ама вече трябва да е паднала под 1500. За всичката година и повече от полвина я мъча всеки ден с разни инженерни глупости и досега никога не е издишала (пу-пу-пу).
Модела й е А660-10W. След това я прекръстиха на А600-167 и съм го виждал за под 1600 със сигурност.

едит: Гледам, няма ги тея модели... гадове. Варянта ти е да търсиш нещо останало някъде непродадено. На всички нови модели саминали от i7 на i5 и са надули пак цените. Моя го купувах онлайн от laptop.bg.

http://jarcomputers.com/p_NBTOSHA660167

a за парите си, това не е лошо: http://www.laptop-bg.net/laptopi/%D0%9B ... V_id24936/
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Предложения за лаптоп.

Мнение от AquiLA^ »

Аз в момента съм с Тошиба и съм страшно доволен, за това искам пак тошиба. Приятели си накупуваха Acer-и, Alienware-и, Dell-ове, Lenovo, дет се вика от всяка марка е имало. Това се случи преди 4 години. Единствено моята тошиба все още работи :). Твоя лаптоп е доста сходен с този, които съм харесал. Имайки предвид, че и аз ще го ползвам основно за същите инженерни глупости ще ми върши идеална работа. Мерси за отговора :)
Публикувай отговор