Колеги,
необходима ми е програма, с която да мога да записвам профили на клиенти, данни за тях, снимки и т.н.
Търсих в download.bg и в гуугле ама нищо не излезна. Ако някой се сеща за подобна, моля да помага!
Благодаря предварително!
Софтуер за поддържане на листа с профили на клиенти
- Nirvana
- Старо куче медалист
Софтуер за поддържане на листа с профили на клиенти
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: Софтуер за поддържане на листа с профили на клиенти
Това ще ти свърши ли работа? Не съм го пробвал просто се порових в нет-а.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
- Nirvana
- Старо куче медалист
Ами на този принцип, но е важно да се вижда самия профил на клиента, т.е., не толкова фирмени данни (булстат, актуално състояние и прочие) ами нещо като описание на този човек (личност, начин на провеждане на преговори, решителност и др.)
База данни на хората, с които работя. В годините се оказва, че като имаш пред себе си такъв профил много по-лесно може да работите за в бъдеще (по-лесно обслужване и научаване на привичките на клиента). АКо ти кажа, че това е 99 % от от една сделка не знам дали ще ми повярваш!
Честно казано не съм сигурен дали има подобен софтуер за безплатно ползване в интернет...
База данни на хората, с които работя. В годините се оказва, че като имаш пред себе си такъв профил много по-лесно може да работите за в бъдеще (по-лесно обслужване и научаване на привичките на клиента). АКо ти кажа, че това е 99 % от от една сделка не знам дали ще ми повярваш!
Честно казано не съм сигурен дали има подобен софтуер за безплатно ползване в интернет...
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Ами то в MSOutlook в контактите е така... Освен "цялото инфо" за контакта имаш е едно поле където си пишеш каквото искаш.... Ако не се лъжа имаше и един една добавка - бизнес контакт менажер с увеличени възможности за него.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0