Тарифиране на 30/60 секунди

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Тарифиране на 30/60 секунди

Мнение от Nirvana »

Колеги,
според вас какви са предимствата и недостатъците на 30 и 60 секундното засичане на мобилните оператори, защото днес един пич (от глобул) се опита да ми обясни, че на 60 секунди било голяма работа и само можело да спечеля ако съм техен клиент?! Щях да падна направо...нарочно се въздържах да не му се разсмея!

Ама баш на глобул няма да се набутам....
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Тарифиране на 30/60 секунди

Мнение от sawo »

Чак голяма работа да е... Бил съм и на двете, не съм усетил осезаема разлика. Зависи какви разговори водиш.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Ами дадения индивид се опита да ми обясни, че ако съм на 60 секунди сметките ми щели да бъдат по-ниски, което е тотално обратно на истината...

Никога не бих си сменил оператора, просто ми стана интересно какво ще ме излъжат и се заслушах :)
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Даде ли някаква конкретна причина, или магически ще ти паднат сметките? Аз лично не виждам как ще се случи това, освен ако цената на засичане е много по-висока, когато се засича на 30 секунди. Иначе е абсолютно невъзможно това да стане.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Изглежда момчето си мислеше, че живея в района на Арнаутито и по цял ден паса овце :) и си нямам представа от тези неща и реши да ме метне на клона. Разбира се, че на 30 секунди е по-добре!
Примерно минутите на даден план на М-тел извън тези в група са около 0.15 ст. като повечето им планове засичат на 30 секунди, която значи, че ще платя 0.075 ст. за първите 30 секунди.
Глобул са определено по-скъпи извън включените си минути (около 0.22 ст.) и като ми плеснат и минимум 60 секунди се оказва, че клиента няма избор и съм задължен да изговоря тази 1 минута (може пък да не искам, може да имам 2 думи да кажа)!
Смешното в ситуацията е, че на тези хора така са им промили мозъка, че направо забравят, че са светлинни години назад... няма значение!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Навсякъде е така, парата е важно да се вземе те много добре знаят за какво става въпрос :) На мен от vivacom ми предлагаше касиерката интернет, като се оказа, че тя самата е пуснала заявка за включване при друг доставчик :mrgreen:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

На мен пък хич не ме устройва тва тарифиране, при положение че 90% от разговорите ми тряат 15 секунди, максимум 20. (За личния говоря. Мразя празни приказки по тетлефона). Айде да дойде мен да убеждава :lol:
Аватар
banana
Потребител
Потребител

Мнение от banana »

nasenceto написа:На мен пък хич не ме устройва тва тарифиране, при положение че 90% от разговорите ми тряат 15 секунди, максимум 20. (За личния говоря. Мразя празни приказки по тетлефона). Айде да дойде мен да убеждава :lol:
+1
Публикувай отговор