Колеги,
според вас какви са предимствата и недостатъците на 30 и 60 секундното засичане на мобилните оператори, защото днес един пич (от глобул) се опита да ми обясни, че на 60 секунди било голяма работа и само можело да спечеля ако съм техен клиент?! Щях да падна направо...нарочно се въздържах да не му се разсмея!
Ама баш на глобул няма да се набутам....
Тарифиране на 30/60 секунди
- Nirvana
- Старо куче медалист
Тарифиране на 30/60 секунди
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Тарифиране на 30/60 секунди
Чак голяма работа да е... Бил съм и на двете, не съм усетил осезаема разлика. Зависи какви разговори водиш.
- Nirvana
- Старо куче медалист
Ами дадения индивид се опита да ми обясни, че ако съм на 60 секунди сметките ми щели да бъдат по-ниски, което е тотално обратно на истината...
Никога не бих си сменил оператора, просто ми стана интересно какво ще ме излъжат и се заслушах
Никога не бих си сменил оператора, просто ми стана интересно какво ще ме излъжат и се заслушах

СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Даде ли някаква конкретна причина, или магически ще ти паднат сметките? Аз лично не виждам как ще се случи това, освен ако цената на засичане е много по-висока, когато се засича на 30 секунди. Иначе е абсолютно невъзможно това да стане.
- Nirvana
- Старо куче медалист
Изглежда момчето си мислеше, че живея в района на Арнаутито и по цял ден паса овце
и си нямам представа от тези неща и реши да ме метне на клона. Разбира се, че на 30 секунди е по-добре!
Примерно минутите на даден план на М-тел извън тези в група са около 0.15 ст. като повечето им планове засичат на 30 секунди, която значи, че ще платя 0.075 ст. за първите 30 секунди.
Глобул са определено по-скъпи извън включените си минути (около 0.22 ст.) и като ми плеснат и минимум 60 секунди се оказва, че клиента няма избор и съм задължен да изговоря тази 1 минута (може пък да не искам, може да имам 2 думи да кажа)!
Смешното в ситуацията е, че на тези хора така са им промили мозъка, че направо забравят, че са светлинни години назад... няма значение!

Примерно минутите на даден план на М-тел извън тези в група са около 0.15 ст. като повечето им планове засичат на 30 секунди, която значи, че ще платя 0.075 ст. за първите 30 секунди.
Глобул са определено по-скъпи извън включените си минути (около 0.22 ст.) и като ми плеснат и минимум 60 секунди се оказва, че клиента няма избор и съм задължен да изговоря тази 1 минута (може пък да не искам, може да имам 2 думи да кажа)!
Смешното в ситуацията е, че на тези хора така са им промили мозъка, че направо забравят, че са светлинни години назад... няма значение!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Навсякъде е така, парата е важно да се вземе те много добре знаят за какво става въпрос
На мен от vivacom ми предлагаше касиерката интернет, като се оказа, че тя самата е пуснала заявка за включване при друг доставчик 

- nasenceto
- келеш
На мен пък хич не ме устройва тва тарифиране, при положение че 90% от разговорите ми тряат 15 секунди, максимум 20. (За личния говоря. Мразя празни приказки по тетлефона). Айде да дойде мен да убеждава 

- banana
- Потребител
+1nasenceto написа:На мен пък хич не ме устройва тва тарифиране, при положение че 90% от разговорите ми тряат 15 секунди, максимум 20. (За личния говоря. Мразя празни приказки по тетлефона). Айде да дойде мен да убеждава