Мнения за оказион ПАТИЛАНЦИ в кв.Железник (малкия)
-
megabait82
- Новак

Мнения за оказион ПАТИЛАНЦИ в кв.Железник (малкия)
Здравейте, на всички.Искам да събера мнения за един нов и хубав магазин който разбрах че има в СТ ЗАгора а именно в кв. Железник (малкия): магазин-оказион ПАТИЛАНЦИ (детски и бебешки стоки 2ра употреба).Видях и в този форум че са пуснали теми въпросните хора.Няколко мои познати мами са си купували от там стоки и са доволни като цени и качество, но искам да събера мнения и от тук.Други пък са оставяли стоки и комисионната им е много ниска 20% което би било страхотно.
Намерих им сайта в Google (http://www.patilanci-okazion.com).Разгледах го и наистина имат доста асортименти!
Ще чакам мнения тук!
Василева
Намерих им сайта в Google (http://www.patilanci-okazion.com).Разгледах го и наистина имат доста асортименти!
Ще чакам мнения тук!
Василева
Последно промяна от megabait82 на Пет Яну 06, 2012 10:38 am, променено общо 2 пъти.
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: Мнения за оказион ПАТИЛАНЦИ в кв.Железник (малкия)
Интересна реклама !
Успех на всички родители
Успех на всички родители
- z3us
- Потребител

Не само реклама, ами и пазарно проучване
Само че от километри си личи, че не е обикновен потребител, а има нещо общо с тоя магазин 
-
Zvan
- Потребител

За това си пазарно проучване собственичката малко трудно ще намери тук кой знае колко майки, още повече пък от кв. "Железник". По-добре да пита във форума на http://www.bg-mamma.com, там има по-голяма вероятност да й отговорят конкретно за това, което я интересува.
Тук това, което ще й пишем, ще е колкото да си начешат езиците.
Тук това, което ще й пишем, ще е колкото да си начешат езиците.
-
megabait82
- Новак

Явно в този форум всеки влиза да си чеши езиците и да се заяжда и пише глупостите си, а не и да отговори нещо нормално на човек който е задал точно и ясно въпроса си и иска просто хора в случая майки които са посещавали лично магазина. От човек който задава нормално и точно въпроса си излязох рекламаджийка и всякаква и всичко друго а не и майка която има дете и търси евтини магазини за хубави стоки 2ра употреба.Мерси
- mupk0
- Потребител

Заради естеството на форума се смята така,а и мнението има тон като на бот за автоматична реклама.Затова и така.Реално щом търсиш информация,за нещо конкретно,а вече има форум за него е по-добре там да питаш.както ако имаш кола питаш в съответният авто форум,така и за детето ти най-добре може да вземеш информация от bg-mama.Там има доста майки,едва ли няма да има от Стара Загора 
-
megabait82
- Новак

Това че има специализирани форуми значи ли че в други не може да се пита? Тук пише секция Стара Загора т.е. че може да се пита всичко свързано с града. Мисля че темата която съм пуснала е точно и конкретно написана за съответния раздел. И как точно трябва да се изразявам за да не съм БОТ
вече има изискване за това как ще пишеш изреченията си ли ??А и си мисля че този форум е за всякакви неща свързани с СТ ЗАгора а не точно определени- а и гледам че всеки пита всякакви теми. Не мисля че забранено или нежелателно да пускам тема като моята.
П.С. А и не е ли по уместно да питам в форум от СТ Загора а не в сайтове от рода на БГ мама където майки от цяла БГ пишат и колко ще срещна от СТ Загора е божа работа???
П.С. А и не е ли по уместно да питам в форум от СТ Загора а не в сайтове от рода на БГ мама където майки от цяла БГ пишат и колко ще срещна от СТ Загора е божа работа???
- mupk0
- Потребител

Мнението ми не беше с цел заяждане само да кажа
Тука майки няма.Тея дето пишат(макар че аз пиша от няма и месец) са 15-20 човека дето или са вече родители на големи деца или младежи.Средно май няма.Майки пък абсурд !
Там е доста по-голям шанса.Имам познати дори и жени дето си пишат там редовно.Там пък е обратното..само жени
Иначе нищо не пречи да питаш,но отговор трудно тука.
- nasenceto
- келеш

Maйки има - Vesenceto. (Ако не бъркам)
Айде бе господа, и аз си помислих от първото мнение, че става въпрос за реклама, ама не ставаме ли прекалено мнителни вече. Все пак се водим "старозгаорски" форум и е логично да се чоплят заралийски теми. Колкото повече теми на различна тематика, толкова по добре.
Тоя магазин е точно срещу нас и гледам че имаше някви колички изкарани като беше по топло. Един от моите колеги също беше продал нещо. Аз обаче не съм влизал, въпреки че имам едно лапе на 4 и едно прясно-прясно . Ако някой иска да дойде да го разгледа и няма няква офроуд машина или верижна техника, да не минава през квартала, а да спре пред автомивка "5 минути". Магазина се пада точно зад нея.
Айде бе господа, и аз си помислих от първото мнение, че става въпрос за реклама, ама не ставаме ли прекалено мнителни вече. Все пак се водим "старозгаорски" форум и е логично да се чоплят заралийски теми. Колкото повече теми на различна тематика, толкова по добре.
Тоя магазин е точно срещу нас и гледам че имаше някви колички изкарани като беше по топло. Един от моите колеги също беше продал нещо. Аз обаче не съм влизал, въпреки че имам едно лапе на 4 и едно прясно-прясно . Ако някой иска да дойде да го разгледа и няма няква офроуд машина или верижна техника, да не минава през квартала, а да спре пред автомивка "5 минути". Магазина се пада точно зад нея.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Дори и реклама да е, така е доста по-добре отколкото преди, когато пускаха по 5 нови теми в месеца, предупредих ги поне 2 пъти да си ъпват старите теми ако искат, но да не пускат едни и същи теми в няколко раздела, накрая се наложи да ги банна.
Иначе по темата мои приятели си оставиха там детската си количка и бяха доволни.
Иначе по темата мои приятели си оставиха там детската си количка и бяха доволни.
-
megabait82
- Новак

Радвам се че получих вече някакави мнения нормални, а не заяждане от типа кой какво писал как го е писал и т.н.
Мерси за хората които все пак дадоха мнения по въпроса ми.И аз имам познати които са от Железник и казаха че малкия Железник наистина е бил доста разбит и щели скоро да го правят.
Сега зимно време предполагам е трудно да се изкарват колички навън ако е открито там (спомена 1 потребител) - незнам как е.Но с този дъдж , сняг и т.н. биха се навлажнили сигурно и ....все пак и у нас имам детски стоки и ги пазя винаги на топло да не се навлажняват!
Василева
Мерси за хората които все пак дадоха мнения по въпроса ми.И аз имам познати които са от Железник и казаха че малкия Железник наистина е бил доста разбит и щели скоро да го правят.
Сега зимно време предполагам е трудно да се изкарват колички навън ако е открито там (спомена 1 потребител) - незнам как е.Но с този дъдж , сняг и т.н. биха се навлажнили сигурно и ....все пак и у нас имам детски стоки и ги пазя винаги на топло да не се навлажняват!
Василева
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
viewtopic.php?f=17&t=34136
viewtopic.php?f=17&t=33779
А и има още един куп теми за може ли да ми препоръчате, може ли да ми кажете, къде има магазин за ... Така че колкото и да е написано като реклама, може да се изкажат мнения от хора, които са го ползвали. Може би просто не е уцелено точно формулирането на поста
P.S. No offence към постовете, които съм дал за пример, просто те ми попаднаха първи
P.S 2 Може да се премести темата в раздел "На лафче" или "Място за реклама"

А и има още един куп теми за може ли да ми препоръчате, може ли да ми кажете, къде има магазин за ... Така че колкото и да е написано като реклама, може да се изкажат мнения от хора, които са го ползвали. Може би просто не е уцелено точно формулирането на поста
P.S. No offence към постовете, които съм дал за пример, просто те ми попаднаха първи
- mmmnee
- Потребител

Тизи потребители които си дал виш с колко мнения са и редовно си пишат в форума едва ли ще правят реклама и като гледаме не правят,а въпросната жена на тая тема изведнъж се появи като се регистрира днес, и ще ни разправя че просто иска да и кажем дали бил хубав магазина,че от каде да знаем ние.Като искаш отиваш,гледаш и купуваш а не да ни чешиш езиците тука.PoSSeSSeD написа:viewtopic.php?f=17&t=34136
- nasenceto
- келеш

Мисля, че точно тва е идеята на форума - да си чешем езиците.
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Айде сега да не се обиждаме! И съм майка, и съм младаmupk0 написа:Тука майки няма.Тея дето пишат(макар че аз пиша от няма и месец) са 15-20 човека дето или са вече родители на големи деца или младежи.Средно май няма.Майки пък абсурд !