Chankaishi написа:Предложих ти сделка, забрави ли?Че си тъп, е повече от очевадно, същия гьоко си, не искам да вървиш като гудук подире ми, отговаряй и пиши на други, не искам да имам общо с такива неграмотни недорасляци като тебе, видях колко струваш!
Само да уточня че през живота ми никой не ме е гонил.Chankaishi написа:Знаеш ли, ще ти кажа нещо съвсем сериозно, възприемай го, както искаш! Ако отначало си мислех, че имаш някакъв интелект, и ми доставяше донякъде удоволствие да те слагам на мястото ти(забрави ли, как търсеше помощ от другите), мислейки си, че наистина струваш нещо, сега смятам, че не го правиш нарочно, ти просто толкова ти е развитието! И това не го съдя само от постовете ти, преди ти казах, че съм говорил, и познавам твой работодател! Оттам разбрах много неща, колко чиниш изобщо, защо те е изгонил, и прочие! За мене, ти просто си си купил дипломата, предвид кадърността ти, а и правописа, с който не би минал и трети клас! И неслучайно, те питах, дали от форума се сетиха за имения ти ден, професора не пропуска такива дати, познавам го! Ама явно, и той вече те е преценил, а и не само той, както виждам! Така че, аз не искам да имам общо с тебе, пиши си където искаш, твое право е, но не и по мои теми и коментари!
Между другото, защо са те изгонили от тая фирма, сега не се сещам за името, но ти знаеш за какво иде реч?
Ша взема да го разбера кой е тоя тиквеник и ще му направя живота черен. Не си го е пожелал! Знам го кво работи, а аз съм в същата сфера и с няколко позвънявания веднага ще ми е ясен, че кадрите като него не са много.
Само мен ли ме дразни абсурда на съществуването му в тоя форум?