Относно троловете и безкрайната им наглост

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Относно троловете и безкрайната им наглост

Мнение от nasenceto »

Ето две поредни ЛС:
Chankaishi написа:Предложих ти сделка, забрави ли?Че си тъп, е повече от очевадно, същия гьоко си, не искам да вървиш като гудук подире ми, отговаряй и пиши на други, не искам да имам общо с такива неграмотни недорасляци като тебе, видях колко струваш!
Chankaishi написа:Знаеш ли, ще ти кажа нещо съвсем сериозно, възприемай го, както искаш! Ако отначало си мислех, че имаш някакъв интелект, и ми доставяше донякъде удоволствие да те слагам на мястото ти(забрави ли, как търсеше помощ от другите), мислейки си, че наистина струваш нещо, сега смятам, че не го правиш нарочно, ти просто толкова ти е развитието! И това не го съдя само от постовете ти, преди ти казах, че съм говорил, и познавам твой работодател! Оттам разбрах много неща, колко чиниш изобщо, защо те е изгонил, и прочие! За мене, ти просто си си купил дипломата, предвид кадърността ти, а и правописа, с който не би минал и трети клас! И неслучайно, те питах, дали от форума се сетиха за имения ти ден, професора не пропуска такива дати, познавам го! Ама явно, и той вече те е преценил, а и не само той, както виждам! Така че, аз не искам да имам общо с тебе, пиши си където искаш, твое право е, но не и по мои теми и коментари!

Между другото, защо са те изгонили от тая фирма, сега не се сещам за името, но ти знаеш за какво иде реч?
Само да уточня че през живота ми никой не ме е гонил.

Ша взема да го разбера кой е тоя тиквеник и ще му направя живота черен. Не си го е пожелал! Знам го кво работи, а аз съм в същата сфера и с няколко позвънявания веднага ще ми е ясен, че кадрите като него не са много.

Само мен ли ме дразни абсурда на съществуването му в тоя форум?
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Re: Относно троловете и безкрайната им наглост

Мнение от PTS »

Баннат и изключен е за 1 седмица.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Този пич не беше ли нашия познат ksdh? :) Не съм се занимавал да го проверявам обстойно, но от един бърз поглед по акаунта му съвпада на 100% по всички критерии. Още в темата за рудниците беше се издънил няколко пъти, ама явно са ме изпреварили :) edit: Сега разгледах по-обстойно и почивката му е удължена...
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Той този троляга и на мене писа подобни ЛС
Chankaishi написа:Все си мислех, че си ограничен, ама съм се лъгал - ти си откровено глупав, можеш да ми верваш!
Не му се връзвай толкова - при него е по-скоро болест това.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

sawo написа:Този пич не беше ли нашия познат ksdh? :) Не съм се занимавал да го проверявам обстойно, но от един бърз поглед по акаунта му съвпада на 100% по всички критерии. Още в темата за рудниците беше се издънил няколко пъти, ама явно са ме изпреварили :) edit: Сега разгледах по-обстойно и почивката му е удължена...
Aма ти изобщо съмняваше ли се че е той? От първия му пост нямах капка съмнение. :lol: Беше почнал много културно да се държи в началото и аз като първи наивитет си викам - брех, тоя или си е взел бележка или са му изписали други хапчета. Вълка обаче кожата си мени, но нрава никога. Мисля, че скоро ще знам кой е. Да видим.
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

То тоя само по удивителните знаци може да го познаеш от километър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ами почти бях сигурен, че е той ама уж се държеше прилично и викам айде... ама :)
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Пак настава скука :mrgreen:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Поне не ми се дига кръвното. Аз пък спазвам благоприличие и гледам да не пиша, че да не нарушавам спокойствието на професора и всичко останали, които дразня.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Който го харесва толкова да си му направи форум и да си пишат там :) Съмнявам се, че ще прокопса дълго време, преди всички да се изпокарат :D
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Мен даже не си играе да ме занимава, щото знае че ми е през хуя за него. Забавен трол не може да се отрече :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не вземе да си намери нещо конструктивно за вършене, седнал да ми пише километрични постове на ЛС... :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

nasenceto написа:Поне не ми се дига кръвното. Аз пък спазвам благоприличие и гледам да не пиша, че да не нарушавам спокойствието на професора и всичко останали, които дразня.
Велик си
Popopopopo
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

sawo написа:Не вземе да си намери нещо конструктивно за вършене, седнал да ми пише километрични постове на ЛС... :)
Май всички, които бяхме засегнати в поста му сме получили ЛС-та. :D
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

PTS написа:
sawo написа:Не вземе да си намери нещо конструктивно за вършене, седнал да ми пише километрични постове на ЛС... :)
Май всички, които бяхме засегнати в поста му сме получили ЛС-та. :D
Явно. Ама що му изтрихте творението? Аз така да му се радвах... Нека да седи като паметник на необятната му тъпота. И фейсбука си постнах, че човека да не се мъчи да ме разбира кой съм и къв съм...
Публикувай отговор