коя фирма и по какъв начин може да ми достави интернет в блиско село краи Стара загора (Малко кадиево 0- на 2 километра от Могила) като до колкото разбрах безжичните начини на трансвер няма да са ми от полза ( ниска скорост ) ако някои има някоия фирма на ум даже и с някакав пакет ослуги (телевизия , интернет илителевизия и дом. телефон ) които ще ми варшат работа , молия за савет
sawo написа:Повече от безжична връзка няма да намериш, не се притеснявай Попитай Макс Телеком какво покритие ако има такова имат във вашето село.
Първо прочети малко благи думи за тях тук, и тогава им се обаждай, което не те съветвам да правиш. Повечето оплаквания са от софиянци какво да говорим за другите градове.
sawo написа:Повече от безжична връзка няма да намериш, не се притеснявай Попитай Макс Телеком какво покритие ако има такова имат във вашето село.
Първо прочети малко благи думи за тях тук, и тогава им се обаждай, което не те съветвам да правиш. Повечето оплаквания са от софиянци какво да говорим за другите градове.
В Богомилово съм работил от време на време с интернета им миналата и по-миналата година, не беше толкова зле, със сигурност беше по-добре от мобилните флашки и тем подобните глупости...
exsploze написа:добре де хора ще живея в село малко кадиево (до могила ) на 10 километра от стара загора и остава да няма как да си пусна интернет в 21 век МАИ
Ще ти предложа интертетгруп,къщата между Могила и Стара Загора,ползват техния,аз съм го зпълнявал,нигото също ползват от тях,в могила също има.Намериме и ще ти кажа всичките условия,долу са ми координатите.
Мога и това ако ти хареса цената:http://tooway.bg/
Сателитна телевизия и интернет
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
В Богомилово съм работил от време на време с интернета им миналата и по-миналата година, не беше толкова зле, със сигурност беше по-добре от мобилните флашки и тем подобните глупости...
Клетката на макса е на тракийския и пак не могат прекарат скорост в богомилово бил съм им абонат .
добре де хора ще живея в село малко кадиево (до могила ) на 10 километра от стара загора и остава да няма как да си пусна интернет в 21 век МАИ
На тия дето ти дадох номера не ти ли се обадиха уж са сериозна фирма .
Тествал съм с клетка в автосервиза който беше под блоковете там до вас точно и скоростта повечето време беше 160-220kB/s за тарифа 2мбит. Това беше още преди да си сменят собствениците някакъв руснак май ги купи нещо такова.