Има ли някъде въглища/брикети/ в Ст.Загора?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Salamura
Потребител
Потребител

Има ли някъде въглища/брикети/ в Ст.Загора?

Мнение от Salamura »

Днес ходих до Топливо за въглища (брикети) и се оказа, че нито въглища нито дърва имат. Леличката. която продава там, ми каза, че фабриката, която произвеждала бриети, била наводнена? и скоро не се очаква да получат въобще брикети!
Звънях на познати, които също като мен се отоплят на дърва/въглища и те ме отчаяха, че няма да намеря и по другите складове... А и дърва нямало, на Топливо ще се избият за някакви остатъци в чували на безумни цени....
Да знаете къде в Стара Загора (че защо не и в региона) могат да се намерят въглища/брикети?
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Има ли някъде въглища/брикети/ в Ст.Загора?

Мнение от niggaz_nature »

провери в практикер , видях вчера че две момчета купиха някакви брикети от там .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
nqkoi si
Новак
Новак

Re: Има ли някъде въглища/брикети/ в Ст.Загора?

Мнение от nqkoi si »

Salamura написа:Днес ходих до Топливо за въглища (брикети) и се оказа, че нито въглища нито дърва имат. Леличката. която продава там, ми каза, че фабриката, която произвеждала бриети, била наводнена? и скоро не се очаква да получат въобще брикети!
Звънях на познати, които също като мен се отоплят на дърва/въглища и те ме отчаяха, че няма да намеря и по другите складове... А и дърва нямало, на Топливо ще се избият за някакви остатъци в чували на безумни цени....
Да знаете къде в Стара Загора (че защо не и в региона) могат да се намерят въглища/брикети?
На леличката кажи че няма нищо такова с наводнение на фабриката,а процеса на работа от няколко дена е възстановен!
Публикувай отговор