Измама в рейтингите? БТВ пак "гледана" при спрян сигнал...
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Измама в рейтингите? БТВ пак "гледана" при спрян сигнал...
На 14 май телевизията е била "гледана" от абонатите на "Булсатком", въпреки че сигналът е бил прекъснат.
Нова измама с рейтингите излезе наяве след като GARB оповести гледаемостта за 14 май. В този ден най-големият оператор на платена телевизия в страната – Булсатком, спря излъчването на БТВ за своите абонати, в часовия слот 16:30-19:50.
Още по темата на: http://www.novini.bg/news/66482-%D0%B8% ... e_id1.html
Нова измама с рейтингите излезе наяве след като GARB оповести гледаемостта за 14 май. В този ден най-големият оператор на платена телевизия в страната – Булсатком, спря излъчването на БТВ за своите абонати, в часовия слот 16:30-19:50.
Още по темата на: http://www.novini.bg/news/66482-%D0%B8% ... e_id1.html
"There is no 'patch' for stupidity."
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Re: Измама в рейтингите? БТВ пак "гледана" при спрян сигнал.
Аз бТВ не гледам от доста време. Само турски сериали и глупости. Определено НоваТВ имат по-хубави работи. Най-вече CSI.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тези графики как се генерират по принцип? Доставчика на услугата ми подава информация към собствениците на дадена телевизия когато я гледам ли?
- nasenceto
- келеш
Aз пък все повече се заглеждам по ТВ7...
-
- Потребител
По-скоро тази от GARB са монтирали устройства към телевизорите на някакъв брой домакинства и тези устройства отчитат кой канал гледаш.sawo написа:Тези графики как се генерират по принцип? Доставчика на услугата ми подава информация към собствениците на дадена телевизия когато я гледам ли?
Далаверата на домакинствата е, че телевизията им става безплатна, таксите се плащат от GARB.
- sheri
- Потребител
тогава ако е така, това са пълни глупости за рейтинг и така нататък ! да си го начукат....
Последно промяна от sheri на Пон Май 21, 2012 11:04 am, променено общо 1 път.
- spiralkinda
- Потребител
и аз съм така, от някой друг месец си пускам редовно ТВ7 вечер.nasenceto написа:Aз пък все повече се заглеждам по ТВ7...

- AquiLA^
- Старо куче медалист
Аз пък нямам телевизор и си ми е супер 

- didka
- Старо куче медалист
На плазмата си гледам филми от плеара,свалени от нета.
Новините-също от нета.Само музика си пускам от време на време,войс,сити и т.н.
Почти всички телевизии са пълна боза последно време.
Dog drags - no tracks...
-
- Новак
БТВ са най-манипулиращата телевизия! Във всички изследвания и проучвания,винаги тя е на първо място,винаги нейните журналисти са най добри.Как не се намери пък друга по добро телевизия...
- EXO
- Потребител
- Обратна връзка:
Същото като теб. Само дето аз и музикалнит ене пускам, но пък гледам научно-популярните канали - Дискавъри, НГ и т.н. Особено докато хапвам и преди да заспя.didka написа:На плазмата си гледам филми от плеара,свалени от нета.
- PTS
- Модератор
Днес изкараха, че в неделя и в понеделник, когато бяха финалите на Седем часа разлика и Стъклен дом, bTV е била гледана почти двойно повече от БНТ1, където има Евро 2012.

http://www.btv.bg/ratings/story/4415629 ... krana.html

- nasenceto
- келеш
Относно европейското - мога да споря. Много от домакинствата имат поне 2 телевизора и най-често само мъжа гледа футбол. У нас са и само бащата е запалянко (за сметка на тва върл - Тринидад и Тобаго срещу Лапландия да играят, пак ще ги гледа). Аз и брат ми никога не сме гледали мачове. Неразбираемо за мен е как може света да е запален да гледа 22-ма балъци търчащи подир едно кълбо, бутайки, ритайки и псувайки се. Виж, във волейбола и баскетбола е доста по-интересно, пък и доста по-динамично. Като си знам приятелите - по голямата част от тях също не биха седнали да гледат футбол, освен ако не играят националите. Така че е напълно възможно по голямата част от народо-населението да е гледало сериалите.
- VesMil
- Потребител
PTS написа:Днес изкараха, че в неделя и в понеделник, когато бяха финалите на Седем часа разлика и Стъклен дом, bTV е била гледана почти двойно повече от БНТ1, където има Евро 2012.![]()
![]()
Товеа са глупости!
Стара Загора е БЕРОЕ!
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
+1nasenceto написа:Относно европейското - мога да споря. Много от домакинствата имат поне 2 телевизора и най-често само мъжа гледа футбол. У нас са и само бащата е запалянко (за сметка на тва върл - Тринидад и Тобаго срещу Лапландия да играят, пак ще ги гледа). Аз и брат ми никога не сме гледали мачове. Неразбираемо за мен е как може света да е запален да гледа 22-ма балъци търчащи подир едно кълбо, бутайки, ритайки и псувайки се. Виж, във волейбола и баскетбола е доста по-интересно, пък и доста по-динамично. Като си знам приятелите - по голямата част от тях също не биха седнали да гледат футбол, освен ако не играят националите. Така че е напълно възможно по голямата част от народо-населението да е гледало сериалите.
А колко като нас "не-фенове" има...но все пак тези "не-фенове" не мисля че ще гледат 7 часа разлика, което е брутално тъп сериал.