Благодаря на...!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Благодаря на...!

Мнение от Bul-Dog »

Не знам дали съществува такава тема-човек да вземе да благодари на някого, просто ей така...

Господа, отварям тая тема, защото ми се случи нещо страхотно, невероятно...невъзможно бих казал. На път съм да си възвърна вярата(или по-точно да се сдобия с такава :D ) в българските институции! За какво иде реч-ще ви обясня с няколко изречения, но аз съм очарован, господа, България би могла да бъде и цивилизована страна! А дано!!!

Сега, имам един съсед, рядко некомуникативен и, така да кажем, неразбран човек. Професорът е в течение(тук използвам възможността да БЛАГОДАРЯ и на него за не една и две услуги!), исках му съвет, та пуснах една жалба в Община Стара Загора, по повод това, че въпросният човек си взе да отглежда куче на терасата-оставяше го по цял ден самичко и то горкото лаеше и виеше на умряло. Три пъти му се молих и го увещавах-единствения отговор:"...ми ко да напрая. ми лай, ми то куче..." Ами какво да направи наистина човекът?!
Та, пуснах аз жалбата, и невероятно, само след седмица получавам отговор. Подписан от самият кмет...така и така, беше извършена проверка...и пр. И вярвате ли или не, но съседът ми трябва да си е взел поука, но квиченето, виенето и лая секнаха.

Благодаря, значи можело да се върши работа-и то бързо и в срок.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Благодаря на...!

Мнение от nasenceto »

Имайте малко повече вяра в тея институции. Бавно, с мъка и гърч, но пък сигурно се променят. :cheers: Браво за успешната инициатива.
tarlyo
Потребител
Потребител

Мнение от tarlyo »

Амин! :!:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

О аз от време на време като видя нещо нередно редовно се жалвам в общината.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

...The enD, че ми помогна да пречукаме Диабло!
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Каква вяра в институциите бе, глупости... За битови проблеми - може би, ама за нещо сериозно - ДГД, ще се правят на глухонеми.... И какви институции въобще, жалките служители си дават гъза под наем за жълти стотинки....

ps. Благодаря на хората , останали в жалката ни държава, че въпреки бавната и мъчителна смърт са приели за гробище тази държава...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Публикувай отговор