Шофьорите на автобуси са пасмина, мръсни тъпанари и нехаят за живота на другите.
На връщане от морето автобус ни изпревари при скорост 90км/ч на непрекъсната линия на ляв завой(след като свърши магистралата Бургас -Карнобат). Настигнахме го защото имаше колони от автомобили и включих камерата на тела си. Веднага мръсника предприе рисковано изпреварване на забранен участък от пътя (вдясно се вижда знака) , като скоростта не беше малка , от снимката се вижда, че нашето БМВ 2003та-318i, 2000 кубика-143 коня , си се движи с около 100км/ч. Е питам къде отива тоз маймун и за какъв се мисли, вози хора и с колко кара.А и накрая на изпреварването две коли насреща отбиха в банкета и спряха.Да спряха в банкета.И тва ако не е луд шофер.
А между другото скоростите на движение за автобуси са 80км/ч извънградско и 100км/ч по магистрала.
.....Френда ми кара с 90-100км/ч почти през целия път и не спряха да ни изпреварват, една ЛАДА 5ца дори с 100км ни притискаше постоянно докато не ни изпревари в едно село. Луда работа.
Автобусите ще ни избият
- realprofesora
- Старо куче медалист
- nasenceto
- келеш
Re: Автобусите ще ни избият
Идиоти са, спор няма. Редовно се засичам с един и същ автобус на връщане от табота (АТЗ-то) и караме двамата до автогарата. Всеки път тоя тиквеник кара основно и само в ляво, колкото и празно да е дясното платно и със скорости, с които майтап не бива, особено из града. Един тъмносин и нов автобус - май на Ивкони. Разбирам да е закъснял някога и да бърза (не че го оправдава), ама не - просто тва си му е начин на каране.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
На "Ивкони" шофьорите трябва да са от идиот нагоре! Редовно пътувам до Сливен и ми се е случвало да ме изпреварват с над 110 км/ч. График ли гонят, кво е, не знам, ама мамата си трака. Бях чел, че оная камера на Подслон дето е, била засякла най-висока скорост 118 км/ч и познайте на коя фирма автобусчето е било?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zvezda
- Потребител
Да, Ивкони се славят с кофти шофьори. А зимата преди няколко години слушах и случка за автобус Бургас-София с недоспал (заради лошото време и дългите курсове) шофьор до когото е седял друг човек и го подбутвал, щом рейсът тръгне да се отклонява от пътя (сиреч щом шофьорът тръгне да заспива)
Едни приятели са ми разправяли, че след подобно изпреварване от страна на автобуса, са се обадили на някакъв телефон на фирмата (която, изненада, пак е била Ивкони; номера вероятно го е пишело на самия автобус) и след малко автобусът заковал на по-ниска скорост.
Едни приятели са ми разправяли, че след подобно изпреварване от страна на автобуса, са се обадили на някакъв телефон на фирмата (която, изненада, пак е била Ивкони; номера вероятно го е пишело на самия автобус) и след малко автобусът заковал на по-ниска скорост.