Търся някой от асфалтова база.

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Martinch0
Новак
Новак

Търся някой от асфалтова база.

Мнение от Martinch0 »

Бях видял една настилка за пътечка, която прилича на чакъл и баластра, но е съставена от по-малки камъчета и са черни, прилича на асфалт. Не знам как се казва, не знам и дали го описах правилно. Ходих по местата, където продават строителни материали, но там ми предложиха само чакъл и баластра, всичките с едри камъчета. Разпитах приятели и те ми казаха, че това най-вероятно се взима от някоя асфалтова база. Ако някой има някакви предложения как мога да се сдобия с такова нещо, ще съм много благодарен!
Аватар
stivans
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Търся някой от асфалтова база.

Мнение от stivans »

По- вероярно е да е отпадък от машините които изрязват горната асвалтова покривка ,за да бъде положен нов асвалт.Често шофьорите се договарят с някого на когото е необходим този отпадък.Използва се и за направата на ново асвалтово покритие,но за това има специални машини.Така че гледай къде правят по-основен ремон на пътя със сваляне на нивото (дебелината)на асвалта.
Стара Загора
Аватар
dilura
Модератор
Модератор

Мнение от dilura »

скоро гледах безстопанствени камари на около връстното до новия пазар за коли
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

нищо смислено до тук , това е така наре4ената препарирана фракция,черна на цвят но не е слепена , другото което може да е е студена смес но тя цапа и е много ситна , тя става само за зимата ,през лятото е мека. ако те интерисува кажи ще ти отговоря аз работя на асфалтовата база на Богомилово.
vtodorov
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от vtodorov »

я да събудя тази интересна тема :)

търся и аз подобни малки камъчета (тип речни) с размер 2,5-5см. Може да са бели, цветни или само черни.
Идеята е да приличат на тези по форма:
http://www.bg-pet.com/Fish/Decoration/n ... er_eye.htm

Не знам дали в някой магазин за аквариуми в Стара Загора не ги продават. Или в обект за строителни материали?

Някой може ли да даде съвет?
vtodorov
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от vtodorov »

въпросът се реши с baumax. Продават декоративни камъчета с различни размери.
Питайте в отдел "Градина"
Публикувай отговор