"Шоуто на Слави"

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

"Шоуто на Слави"

Мнение от FIR »

Тук изказвайте мнения за "Шоуто на Слави".Лично на мен ми беше интересно до преди 2-3 месеца, но вече ми омръзна.Хем гостите се повтарята или са неизвестни, хем вицовете на Слави стават все по-тъпи и безмислени. :cry: :cry: :cry:
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Баси тъпото е сега
Кефи ме само като флезне Любо Нейков направаен като някой иначе не струва в момента...
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

беше грешка на шоуто, да се издава всяка вечер. Не сме достатъчно голяма държава за толкова чести излъчвния. Трябваше да бъде в събота и неделя примерно. Или по примера на други шоута от САЩ и Германия - вторник и четвъртък напр. А сега се получи така, че почнаха да се изчерпват и от към гости, и от към идеи, и от към новости...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Дам и аз подържам мнението на Tashek и fRoZzeN
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Вярно е , няма да е зле да започнат да го дават само по два пъти в седмицата, нали??? :P :P :P
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

липсва импровизация! това ме дразни в шоуто...всичко(от репертуара на Слави) се движи по сценарий...предполагам че затова ви харесват(както и на мен) когато дойде Руслан Маинов или някой друг...тогава става непренудено всичко...
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Съглaсен съм със всички мнения по-горе. Поизчерпа се шоуто. Имaт добри сценaристи, aмa не е лесно дa с е измисли пълнеж зa 1 чaс шоу всеки ден. :roll: Aз гледaм сaмо сценките с Нейков, и вицовете, aмa то вече и свестни вицове нямa. :(
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

На мен ми харесва, по простата причина че го гледам много рядко - веднъж или 2 пъти в месеца... има и по-интересни работи за гледане ;)
Публикувай отговор