Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Тук изказвайте мнения за "Шоуто на Слави".Лично на мен ми беше интересно до преди 2-3 месеца, но вече ми омръзна.Хем гостите се повтарята или са неизвестни, хем вицовете на Слави стават все по-тъпи и безмислени.
беше грешка на шоуто, да се издава всяка вечер. Не сме достатъчно голяма държава за толкова чести излъчвния. Трябваше да бъде в събота и неделя примерно. Или по примера на други шоута от САЩ и Германия - вторник и четвъртък напр. А сега се получи така, че почнаха да се изчерпват и от към гости, и от към идеи, и от към новости...
липсва импровизация! това ме дразни в шоуто...всичко(от репертуара на Слави) се движи по сценарий...предполагам че затова ви харесват(както и на мен) когато дойде Руслан Маинов или някой друг...тогава става непренудено всичко...
Съглaсен съм със всички мнения по-горе. Поизчерпа се шоуто. Имaт добри сценaристи, aмa не е лесно дa с е измисли пълнеж зa 1 чaс шоу всеки ден. Aз гледaм сaмо сценките с Нейков, и вицовете, aмa то вече и свестни вицове нямa.