Britos -не си купувайте тази бира-щях да повърна
- realprofesora
- Старо куче медалист
Britos -не си купувайте тази бира-щях да повърна
Чети заглавието!Обичам да експериментирам с бири които не съм пил , но тази измести Амброзиуса по 1во място по гадност.
На 2ра глътка изплюх в мивката все едно бях на зъболекар.Ужасна е тая "бира" и не знам какви говна са варили та да постигнат този незабравим гаден вкус.
На 2ра глътка изплюх в мивката все едно бях на зъболекар.Ужасна е тая "бира" и не знам какви говна са варили та да постигнат този незабравим гаден вкус.
Последно промяна от realprofesora на Нед Авг 12, 2012 0:40 am, променено общо 1 път.
Popopopopo
- didka
- Старо куче медалист
Re: Brilos -не си купувайте тази бира-щях да повърна
В същност е Britos -новата бира на България...
И на мен не ми хареса.

И на мен не ми хареса.
Dog drags - no tracks...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Докладваха ми, че новия чешки Argus от лидъла бил на ниво.
Ще взема да опитам, баси.
Абе, имаме ли у форума специална тема за Бирата?

Абе, имаме ли у форума специална тема за Бирата?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Потребител
Вчера си купих от Лидълската бира,не ми хареса,но Бритоса на мен ми допадна,казало кучето и си облизало 

- realprofesora
- Старо куче медалист
Боклуци продават , чудят се какви фашкии да забъркат и на колко по-ниска цена да ги продават , само и само да лъжат бедняците, че пият нещо...че и немско.
Както виждате не правя реклама на определена марка.И аз реших да си купя евтина бира и да опитам за какво става въпрос с тези немски рецепти ,но уви -също като евтиниите в Кауфланд и Лидъл.
Заклевам се повече такава грешка няма да правя.
Както виждате не правя реклама на определена марка.И аз реших да си купя евтина бира и да опитам за какво става въпрос с тези немски рецепти ,но уви -също като евтиниите в Кауфланд и Лидъл.
Заклевам се повече такава грешка няма да правя.
Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Britos, е всъщност производство на Болярка Велико Търново и не е никак лоша бира.
Скоро пихме с един приятел пред блока-взехме нея, щот беше на няква цена 1.89 за 2 литра. Думите на тоз приятел( а пича е разбирач на бирите с 30+стаж
): "Баси, кат старата Загорка е, преди да почнат да и слагат лайната. Жалкото е, че и таз ще сговнят като й мине промоцията. Сега бирите са 100 етикета и трябва да издържат в хладилниците по 1 година...."
Аз по-точно мнение не съм чувал.
Скоро пихме с един приятел пред блока-взехме нея, щот беше на няква цена 1.89 за 2 литра. Думите на тоз приятел( а пича е разбирач на бирите с 30+стаж

Аз по-точно мнение не съм чувал.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Britos се произвежда във Велико Търново, но не е производство на Болярка, отвориха нова бирена фабрика там. Не съм я пробвал още, но ми казаха, че не си струва.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Добре, моя грешка, не е Болярка, но не променя факта...трима май вече не я харесват, без да са я опитали.
Сега за професора е ясно-той е субективен. На него рецепторите му са закърнели, вследствие пиенето на химическата смес загорка
Най-интересно е, че докато са в промоционален срок, всички бири са добри.
А един колега е ходил на тия "разходки", дето са в събота в Загорка, и вика:"дават ти накрая да опиташ една бира,
ми тя старата загорка, баси. питам го тоя, е що не я продавате тая? Щото се разваля бързо-бил отговорът." Е, кво да приказваме повече...
Сега за професора е ясно-той е субективен. На него рецепторите му са закърнели, вследствие пиенето на химическата смес загорка

Най-интересно е, че докато са в промоционален срок, всички бири са добри.

А един колега е ходил на тия "разходки", дето са в събота в Загорка, и вика:"дават ти накрая да опиташ една бира,

- realprofesora
- Старо куче медалист
Toва си е същата бира дето е на магазина , но преди да е пастьоризирана.С нищо не й е променен вкуса , просто твоя приятел е бил зажаднял от разходката и затова му харесала толкова много , но тази на магазина я плюете.Bul-Dog написа:
А един колега е ходил на тия "разходки", дето са в събота в Загорка, и вика:"дават ти накрая да опиташ една бира,ми тя старата загорка, баси. питам го тоя, е що не я продавате тая? Щото се разваля бързо-бил отговорът." Е, кво да приказваме повече...
Всеки да пие каквото си иска и не ме карайте да ви направя един експеримент като сте такива разбирачи и да дегустирате 3-4 бири без етикетите, та тогава да ви видя какво ще кажете.
Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Айде бе, аре бас, че загорката ще я позная само по миризмата, не ми трябва и да отпивам даже.
Относно пастьоризацията и друг път сме спорили-тоз процес да не е открит преди 20 години бре?
Що едно време бирата ставаше на парцали на третия ден, а сега трае по една година. Да не би да е от пастьоризация.
И накрая ще цитирам един шотландски писател, Ървин Уелш се кава;
"в бирата има всякви лайна-пянообразуватели, стабилизатори, оцветители...и накрая, може би съдържа и малко хмел, вода и малц..."

Относно пастьоризацията и друг път сме спорили-тоз процес да не е открит преди 20 години бре?

И накрая ще цитирам един шотландски писател, Ървин Уелш се кава;
"в бирата има всякви лайна-пянообразуватели, стабилизатори, оцветители...и накрая, може би съдържа и малко хмел, вода и малц..."

- PTS
- Модератор
На мнението на професора съм, днес и аз бях в завода и аз опитах въпросната бира.realprofesora написа:Toва си е същата бира дето е на магазина , но преди да е пастьоризирана.С нищо не й е променен вкуса , просто твоя приятел е бил зажаднял от разходката и затова му харесала толкова много , но тази на магазина я плюете.Bul-Dog написа:
А един колега е ходил на тия "разходки", дето са в събота в Загорка, и вика:"дават ти накрая да опиташ една бира,ми тя старата загорка, баси. питам го тоя, е що не я продавате тая? Щото се разваля бързо-бил отговорът." Е, кво да приказваме повече...
Всеки да пие каквото си иска и не ме карайте да ви направя един експеримент като сте такива разбирачи и да дегустирате 3-4 бири без етикетите, та тогава да ви видя какво ще кажете.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Обаче не с пастьоризацията, ами обяснявал там технолог ли е, който ги развежда, че било процес при който се извличали некви микроорганизми-че те демек парцалясвали.
Абе врели-некипели, мене ако питаш. Във века на химията, бухат вътре здраво всекви лайна. То да е само у бирата
Абе врели-некипели, мене ако питаш. Във века на химията, бухат вътре здраво всекви лайна. То да е само у бирата

- besniaa
- Старо куче медалист
Загорка, Ариана, Каменицата и повечето масови бири са пълна помия... Ако човек не си цени организма, би си ги купил... За съжаление става все по-трудно да се намери свястна бира на човешка цена...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- realprofesora
- Старо куче медалист
оставам ням.
Някой да ме съжали и да изтрие темата
Някой да ме съжали и да изтрие темата
Popopopopo
-
- Потребител
Организмът си казва най-добре, кое е добро, и кое не. Странно защо, но от прехвалените Загорка, Ариана, Каменица, и прочие български такива, получавам главобол и гадене, докато от Амброзиус и някои немски - не? Или, вече сме на принципа, че докато не ни загорчи на лайна, не го признаваме за бира? Явно другите хора вече имат друго усещане за бирата, отидете в една Чехия, и опитайте, дали бирата им има нещо общо с нашенските, като вкус и последствия!