татус
-
- Начинаещ
татус
можели някой да каже горе долу кви праи ше струва тва татусче?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: татус
За кола ли я искаш или за мотор.На пазара за коли имаше един пич прави всякви надписи.
Popopopopo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
в казанлък за такъв надпис мисля че 40 ми взеха.
където и да ходиш това е между 20-40.Не давай повече!
където и да ходиш това е между 20-40.Не давай повече!
- besniaa
- Старо куче медалист
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Този надпис май е малко изтъркан вече, особено онези завъртулки които и собствениците им не знаят какво означават ама като ги питаш отговарят: Ох, прекалено е лично за да ти кажа. 

"There is no 'patch' for stupidity."
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Сега като се замисля има и съдилища така че това клише хич не е модерно ми се струва.
Малко разводнихме темата ама поне чу и други мнения, относно въпроса ти, мисля че някъде из форума имаше подобна тема. Някой беше писал, че в Казанлък имало момче което работило добре, тука в Стара Загора също имало, някъде около пощата, слизало се надолу една позната ходи там и работил добре човека като изключим според нейните думи, че яко се жулело бира и тя доста се притесняваше за качеството на изработката, но в крайна сметка е доволна. Не знам дали на всякъде е така.
Малко разводнихме темата ама поне чу и други мнения, относно въпроса ти, мисля че някъде из форума имаше подобна тема. Някой беше писал, че в Казанлък имало момче което работило добре, тука в Стара Загора също имало, някъде около пощата, слизало се надолу една позната ходи там и работил добре човека като изключим според нейните думи, че яко се жулело бира и тя доста се притесняваше за качеството на изработката, но в крайна сметка е доволна. Не знам дали на всякъде е така.
"There is no 'patch' for stupidity."
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка: