Втори лъч на метрото и кеф по магистралата към морето
- realprofesora
- Старо куче медалист
Втори лъч на метрото и кеф по магистралата към морето
Онзи ден ми стана горещо и ходих до морето.... сега кефа е на мах.До петолъчката по магистралата се пътува със песни и кръстосани крака-просто наслада....след това има малко двупосочно движение и пак магистрала до Бургаза. От там е детска игра да стигнете до Равда(щото ми е слабост) и да се цамбурнете в морето.Алилуя.
Пътя е съкратен с около 15-20 км не съм ги засичал точно..макар, че не е от значение .Пуснах си климатика и си приказвахме сладко с компанията в колата-нито движение срещу мен , нито изнервени от колони шофери, нито да се съобразявам с ограничения в населени места и т.н.....на връщане -пак същата "песен".
Днес гледам открили нов лъч на метрото.Радост за софиянци и гордост за нас ,че сме съпричастни към придобивката.
Догодина като открият цялата дължина на магистрала Тракия ще се кефим още повече.
Да живее Бойко Борисов!!!
Пътя е съкратен с около 15-20 км не съм ги засичал точно..макар, че не е от значение .Пуснах си климатика и си приказвахме сладко с компанията в колата-нито движение срещу мен , нито изнервени от колони шофери, нито да се съобразявам с ограничения в населени места и т.н.....на връщане -пак същата "песен".
Днес гледам открили нов лъч на метрото.Радост за софиянци и гордост за нас ,че сме съпричастни към придобивката.
Догодина като открият цялата дължина на магистрала Тракия ще се кефим още повече.
Да живее Бойко Борисов!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
- didka
- Старо куче медалист
Re: Втори лъч на метрото и кеф по магистралата към морето
А бе Динко,не се превъзбуждай чак толкова.
По-важни са компанията и хубавото време,отколкото асфалта.

Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Определено по-приятното пътуване допринася към почивката
Преди месец ходихме само за Петък, Събота и в Неделя се върнахме и очаквах изнервящо пътуване и малко почивка, но се оказа, че за първи път сякаш пътуването беше най-малката част от цялата почивка, нищо че беше 2 дена и малко 

- realprofesora
- Старо куче медалист
Човеко, Обичам морето.didka написа:А бе Динко,не се превъзбуждай чак толкова.
От 30 години съм тръгнал на море-от 9ти клас ходя сам, къде с палатка, къде на бунгала.Нямам пропусната година.Някога ходя по 2-3 пъти на година. Тази година поради различни причини не можах да остана за по-дълго и ходих 4 пъти за по 2,3-4 дена.
От 1987ма ходя със собствен превоз.Одисеята пътуване до морето ми е позната-то колони, то ремонти посред лято, спиране за по 2-3 часа поради катастрофа(преди 6 години пред мен се удариха верижно , порше, 2 мерцедеса спортни караха на влакче и с баба Жигула ме минаха защото карах със 110 и един форд челно, естествено шофера на форда почина).
А сега след като магистралата е почти завършена просто пътуването е толкова леко и не се усеща никаква умора.И ми прави впечатление, че въпреки разрешената скорост от 140км/ч много малко хора карат бързо.Повечето карат с около 100, защото с моя френд карахме със 110 на темпомат и изпреварвахме почти всички

Пожелавам на всички, които искат да хванат последните летни слънчеви лъчи и да почустват ласките на морските вълни, да пътуват до нашето Черно море безаварийно и с настроение.

Не карайте след употреба на алкохол, слагайте коланите и включвайте светлините-те спасяват живот!
Popopopopo
-
- Потребител
Ееееххх, колко малко му трябва на човек, за да е щастлив - един асфалт, едно море, един Бойко Борисов...Алелуйя!
- angelusbg
- Начинаещ
да се не начуди човек как хората се радват за пътя до морето ... а не се радват че благодарение на правителството на бойко имат по-големи заплати ... ама това нема как да стане разбира сеchamalin написа:Ееееххх, колко малко му трябва на човек, за да е щастлив - един асфалт, едно море, един Бойко Борисов...Алелуйя!

"Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")
-
- Потребител
angelusbg написа:да се не начуди човек как хората се радват за пътя до морето ... а не се радват че благодарение на правителството на бойко имат по-големи заплати ... ама това нема как да стане разбира сеchamalin написа:Ееееххх, колко малко му трябва на човек, за да е щастлив - един асфалт, едно море, един Бойко Борисов...Алелуйя!та нека поне им остане радоста от скъпият бензин и добрите пътища по които да си харчат парите за бензина ... та приятен път до морето на всички аз си оставам верен на БДЖ-то нищо че ще го преватизират до 1-2 години ... със 101% сигурност
Сакън, ти пък и висока заплата искаш, сякаш не ти стигат магистралите, празнодумствата им, и евтиния бензин, ай сиктир! Я се засрами!
- didka
- Старо куче медалист
Аре пак изкривихте темата...angelusbg написа:да се не начуди човек как хората се радват за пътя до морето ... а не се радват че благодарение на правителството на бойко имат по-големи заплати ... ама това нема как да стане разбира сеchamalin написа:Ееееххх, колко малко му трябва на човек, за да е щастлив - един асфалт, едно море, един Бойко Борисов...Алелуйя!та нека поне им остане радоста от скъпият бензин и добрите пътища по които да си харчат парите за бензина ... та приятен път до морето на всички аз си оставам верен на БДЖ-то нищо че ще го преватизират до 1-2 години ... със 101% сигурност
БДЖ няма да се приватизира.
Може би "товарни превози" не и БДЖ.
Dog drags - no tracks...
-
- Потребител
Аре пак изкривихте темата...
Добре, за какво всъщност беше темата? За възхвала на мутромилиционера, нали? Е, аз давам отрицателен вот, без да навлизам в подробности, те са ясни за всеки средно интелигентен човек, поне така мисля...
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
4 човека в колата ви отива по 20лв на човек отиването и връщането - колкото беше автобусния билет преди 5 години. Това е с моята ламя на бензин, предполагам има и опции за още по-ниска цена. Според мен дори и със не особено голяма заплата можеш да си позволиш една почивка на море - не сме чак толкова зле колкото винаги се жалвамеchamalin написа:angelusbg написа:да се не начуди човек как хората се радват за пътя до морето ... а не се радват че благодарение на правителството на бойко имат по-големи заплати ... ама това нема как да стане разбира сеchamalin написа:Ееееххх, колко малко му трябва на човек, за да е щастлив - един асфалт, едно море, един Бойко Борисов...Алелуйя!та нека поне им остане радоста от скъпият бензин и добрите пътища по които да си харчат парите за бензина ... та приятен път до морето на всички аз си оставам верен на БДЖ-то нищо че ще го преватизират до 1-2 години ... със 101% сигурност
Сакън, ти пък и висока заплата искаш, сякаш не ти стигат магистралите, празнодумствата им, и евтиния бензин, ай сиктир! Я се засрами!

- nasenceto
- келеш
Редовните мрънкачи ще ги игнорирам с презрение.
По темата. Професоре и аз забелязвам, че 90% от колите карат с около 120. Аз бях сложил темпомата на 120 на магистралата и на 90 на първокласния и ми беше супер комфортно. Почти никой не ме изпревари. Борда закова разход 5.0 на сто до Китен с климатик, жената, 2-та келеша и багаж до сенниците. Честно казано, не разбрах кога стигнах Петолъчката. В Китен бях свеж като маруля, все едно въобще не бях пътувал днес (а тоя път предишните 15 години съм го минавал по поне 2 пъти в двете посоки годишно и знам къв кошмар беше). Внимавайте с полицаите на Зимница, че черпих държавата с едни 20 лв. Започнах си изпреварване на позволено място и си викам айде още 2 коли... и още 2 (пред мен видимост бол и все празно, а карам със 95) и накрая - бръс... как м е видя тва ченге... евала му прая. Бяха културни пичовете и се разделихме с усмивка. Все пак си бях виновен, а те си вършиха работата.
По темата. Професоре и аз забелязвам, че 90% от колите карат с около 120. Аз бях сложил темпомата на 120 на магистралата и на 90 на първокласния и ми беше супер комфортно. Почти никой не ме изпревари. Борда закова разход 5.0 на сто до Китен с климатик, жената, 2-та келеша и багаж до сенниците. Честно казано, не разбрах кога стигнах Петолъчката. В Китен бях свеж като маруля, все едно въобще не бях пътувал днес (а тоя път предишните 15 години съм го минавал по поне 2 пъти в двете посоки годишно и знам къв кошмар беше). Внимавайте с полицаите на Зимница, че черпих държавата с едни 20 лв. Започнах си изпреварване на позволено място и си викам айде още 2 коли... и още 2 (пред мен видимост бол и все празно, а карам със 95) и накрая - бръс... как м е видя тва ченге... евала му прая. Бяха културни пичовете и се разделихме с усмивка. Все пак си бях виновен, а те си вършиха работата.
- mupk0
- Потребител
Аз последният път минах по старият път...такъв ластик изпрах до петолъчката ,че не е истина....яката бързо се шофира и там 

- realprofesora
- Старо куче медалист
Радвайте се на придобивките, не политизирайте всичко. Който иска да се занимава с политика да си направи партия(защото тука всички партии са оплюти и не стават) и да се бори за човешки правдини.Хем и заплата ще получава за това , а не само във форумите да си прави вятър на клавиатурата.
Виждам ,че има доволни хора , за останалите границите са отворени.Бон войяж!
Popopopopo
-
- Потребител
Те и комунистите навремето казваха така, тях ли копираш? А не може ли, точно тия, дето съсипват всичко, заменяйки го с демагогска пропаганда и парчета асфалт, да си отидат, за мен, точно те не са българите! И хайде да спрем с тия изтъркани клишета, удобни на властимащите, че всичко се политизира! Че то всичко си е политика, във всяка една сфера, как няма да се политизира? И щом факта, че сме с най-ниски доходи, най-скъп ток и горива, и най-голяма безработица, е политизиране, тъй да бъде!
Между другото, ето една, още по-радостна новинка за асфалтолюбителите - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/09/0 ... ata.167425
И още един въпрос, щото нещо се позатули. Споменаваш втория лъч на метрото, в каква връзка? Честно казано, не знаех, че в Ст.Загора имаме метро изобщо, пък камо ли и в два лъча! А пък, ако се касае за София, не виждам какво ни грее изобщо това? И се басирам, че даже на първия лъч не си се качвал, не му знаеш спирките и маршрута, пък камо ли за втория! Ама нали трябва да отчетем поредните "успехи" на властта, че телевизиите и другите медии им са малко...
- angelusbg
- Начинаещ
лош лош chamalinchamalin написа: Те и комунистите навремето казваха така, тях ли копираш? А не може ли, точно тия, дето съсипват всичко, заменяйки го с демагогска пропаганда и парчета асфалт, да си отидат, за мен, точно те не са българите! И хайде да спрем с тия изтъркани клишета, удобни на властимащите, че всичко се политизира! Че то всичко си е политика, във всяка една сфера, как няма да се политизира? И щом факта, че сме с най-ниски доходи, най-скъп ток и горива, и най-голяма безработица, е политизиране, тъй да бъде!

"Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")
А.А.Милн ("Мечо Пух")