Въпрос за мобилен интернет Max Free
- JO_MASTERA89
- Потребител
Въпрос за мобилен интернет Max Free
Здравейте съфорумци. Някой използва ли мобилен интернет на Max Telecom и по-точно Max Free. Гледах офертите им и за 25лв - 16Мбита интернет + 50 IPTV програми. Ако има някой , ползващ Макс Фрии нека сподели как е интернета. Дали има чести прекъсвания, повреди с интернета или проблеми с телевизията.
- k0lev
- Потребител
Re: Въпрос за мобилен интернет Max Free
Здравей, от почти година съм с тази маймунка
и мен ме устройва на 100%. Прекъсна само един път за 10 мин. тази година (е поне за 1 път знам понеже предимно вечер и събота+неделя го ползвам) тегля с почти 1 МБ от нашите торент тракери но не винаги, повечето пъти е 600 - 800 КБ/с.
Което мен ме задоволява. От време на време си припомням колко бях добър на Half-life и не ми засича. За телевизията не съм много доволен не е добро качеството, но и не я ползвам.
П.С. Няма нищо общо с Мобилните оператори 100 по добре е.

Което мен ме задоволява. От време на време си припомням колко бях добър на Half-life и не ми засича. За телевизията не съм много доволен не е добро качеството, но и не я ползвам.
- JO_MASTERA89
- Потребител
Мерси за отговора. Само да попитам на каква тарифа си , 20 или 25k0lev написа:Здравей, от почти година съм с тази маймункаи мен ме устройва на 100%. Прекъсна само един път за 10 мин. тази година (е поне за 1 път знам понеже предимно вечер и събота+неделя го ползвам) тегля с почти 1 МБ от нашите торент тракери но не винаги, повечето пъти е 600 - 800 КБ/с.

- k0lev
- Потребител
Пропуснал съм - 25лв.