Нашият Вожд!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Нашият Вожд!

Мнение от Bul-Dog »

Дами и господа, на нашият мега-хипер-ултра премиер му е тясна вече татковината!
Как бихте коментирали тези му словца???

Скарах се на държавите, които само искат от Германия
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Нашият Вожд!

Мнение от besniaa »

Както често казва Христо Стоичков - "Цървул" ... Определение, което също идеално пасва и на Серьожа, Симеонката Борисов и т.н. крадци и задници !!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

besniaa написа:Както често казва Христо Стоичков - "Цървул" ... Определение, което също идеално пасва и на Серьожа, Симеонката Борисов и т.н. крадци и задници !!
Абсолютно!
Подкрепям напълно мнението ти, имам забележка само в частта, където може би засягаш Негово Величество- не би трябвало да го поставяш в една категория с гореизброените уроди.
Днес ми попадна едно изказване на Н.В. и на въпрос дали се срещат с ББ, той отговаря тактично в собствения си стил. И между другото ето това:

"Борисов ми каза:наблюдавах Ви 4 години. На което аз му отговорих:"А не сте ли се замислял, че из Ви наблюдавах през това време"
Нямам какво да добавя към това. Точка.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Bul-Dog написа:
besniaa написа:Както често казва Христо Стоичков - "Цървул" ... Определение, което също идеално пасва и на Серьожа, Симеонката Борисов и т.н. крадци и задници !!
Абсолютно!
Подкрепям напълно мнението ти, имам забележка само в частта, където може би засягаш Негово Величество- не би трябвало да го поставяш в една категория с гореизброените уроди.
Днес ми попадна едно изказване на Н.В. и на въпрос дали се срещат с ББ, той отговаря тактично в собствения си стил. И между другото ето това:

"Борисов ми каза:наблюдавах Ви 4 години. На което аз му отговорих:"А не сте ли се замислял, че из Ви наблюдавах през това време"
Ами да, двама крадци се "наблюдават" взаимно, някой да не открадне повече от другия!

А иначе, съм съгласен, че Симо горския не крадеше като останалите, той го правеше по-легално! И когато Гея го заплаши, че ще му вземе имотите, моменталически се коалира с него, въпреки предизборните си обещания! Там, вътре в тройната ламя, по-лесно се контролираха взаимно в кражбите!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Тоз спор вече сме го водили, не ми се започва пак-няма и смисъл.

За мене си съм убеден, че до Истината се стига трудно-след много мъка, четене, мислене, и задължително-сам!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Bul-Dog написа:
Абсолютно!

Блъфира покерджията, толко е изкуфял дъртия , че кара само на блъфове и на "ударен самолет".
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да не сте играли покер някога? С Царя??? Е тва е шах с матката вече! :mrgreen:
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Не разбрах обаче, какво толкова са се наблюдавали? Дъртия Симо взема за главсек мутрата-мафиот ББ, като, по някои данни, за тази служба е платено от мафиотските кръгове. Самия горски се завръща, за да "вземе" властта, с условието, че ще запази статуквото, както и става. Разбира се, за това му е платено повече от щедро, по някои изчисления, имотите, които "реституира", са на стойност няколкостотин млн евро! И логично, пада от власт, но мисията е изпълнена, статуквото се запазва, и вече е лансиран, и с негова помощ, новия проект - ББ и ГЕРБ! Сега вече, и тоя проект е на път да се изчерпа, и то катастрофално, но вече ни се поднася следващия - Меглена Пръмова! Отново се формира група около нея, от политически номади и ренегати, по схемата на ГЕРБ. И пак, на следващите избори, очаквайте новата тройна, или четворна коалиция, повторение от 2005г. И винаги ще е така, докато има будали, които да се лъжат всеки път...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Моля да погледнете нагоре и да видите, че темата е всъщност за поредното безумно, тъпо и както искате го наречете изказване на ББ.
Моля да оставите личността на Царя на мира!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Трудно е да се пише с таралеж (пардон, трол) в гащите по коята и да е тема в тоя форум. Мисия невъзможна.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Bul-Dog написа:
Абсолютно!

Уважавам мнението ти, ама грам не го споделям. Същия боклук и цървул е "величеството" и като говорим за кретени управници - обидно ще е ако го пропуснем.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Според мен нашия премиер е напълно прав - уж всички реват, че криза имало, трудно било, а всички наредени за помощи като социално слаби, докато май само ние я усетихме тая криза - даже гърците не са толкова зле, а живеят 20 години с крадени пари.
"Царя" дойде основно да си оправи имотите, целия му кабинет беше от новодошли юпита, в сравнение с които сегашния кабинет е от начетени професори. За целия си мандат не направи абсолютно нищо, но ако под "ще ви оправя за 800 дни" имаше в предвид "ще си оправя имотите за 800 дни", определено нещата при него се случиха.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

sawo написа:Според мен нашия премиер е напълно прав - уж всички реват, че криза имало, трудно било, а всички наредени за помощи като социално слаби, докато май само ние я усетихме тая криза - даже гърците не са толкова зле, а живеят 20 години с крадени пари.
"Царя" дойде основно да си оправи имотите, целия му кабинет беше от новодошли юпита, в сравнение с които сегашния кабинет е от начетени професори. За целия си мандат не направи абсолютно нищо, но ако под "ще ви оправя за 800 дни" имаше в предвид "ще си оправя имотите за 800 дни", определено нещата при него се случиха.
Dude don't. Just...don't. Levels of idiocy over 9000.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Tenebrus написа:
sawo написа:Според мен нашия премиер е напълно прав - уж всички реват, че криза имало, трудно било, а всички наредени за помощи като социално слаби, докато май само ние я усетихме тая криза - даже гърците не са толкова зле, а живеят 20 години с крадени пари.
Dude don't. Just...don't. Levels of idiocy over 9000.
Пиши на Български ...или на испански ,че поне да те разберат малко от малко :lol: :lol:
Колкото до политиката, това е "Вземане на определени дивиденти на определено ниво...с което ние нямаме нищо общо".
Но не мога да си затворя очите пред очевадни неща: Дойде Симеончо, обеща с думи гръмки и си отиде с една камара имоти в джоба.Дори не се извини. Арогантно копеле. Само като си спомня...,че и премиерминистър беше...ужас. Ударете му капака на ковчега и да не го бараме повече ,че колкото го бараме по -мирише. :cry:
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

realprofesora написа:Колкото до политиката, това е "Вземане на определени дивиденти на определено ниво...с което ние нямаме нищо общо".
Но не мога да си затворя очите пред очевадни неща: Дойде Симеончо, обеща с думи гръмки и си отиде с една камара имоти в джоба.Дори не се извини. Арогантно копеле. Само като си спомня...,че и премиерминистър беше...ужас. Ударете му капака на ковчега и да не го бараме повече ,че колкото го бараме по -мирише. :cry:
Все от някъде трябва да започнем, не може цял живот да сме най-големите мишки, които с нищо не си отстояват интересите.
Публикувай отговор