КАТ няма да ни спират без причина
- realprofesora
- Старо куче медалист
КАТ няма да ни спират без причина
http://bnt.bg/bg/news/view/87134/cvetan ... arushiteli
Аре стига са ме спирали през ден онее шапкари между техникумите.
Аре стига са ме спирали през ден онее шапкари между техникумите.
Popopopopo
-
- Начинаещ
Re: КАТ няма да ни спират без причина
Че това си беше въведено още при Иван Костов, от тогавашния министър Богомил Бонев, тия сега за толкоз късопаметни ли ни имат, или тепърва откриват топлата вода? Някой да го отменял оттогава?
- besniaa
- Старо куче медалист
Вярно е, че беше въведено преди доста години. След това никой не е говорил за това и някак си се премъча... Нормално, почерпката на КАТ-аджиите трябва да е за сметка на хората - защото са негодни за умствен труд и на друго работно място ще изпаднат позорно...gulqm indjinerin написа:Че това си беше въведено още при Иван Костов, от тогавашния министър Богомил Бонев, тия сега за толкоз късопаметни ли ни имат, или тепърва откриват топлата вода? Някой да го отменял оттогава?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- creitars
- Потребител
Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
-
- Начинаещ
Ама каква ти идея, то това си го има и сега, никой не го е отменял, ще въвеждат нещо вече въведено ли? Или пак е нещастен пиар, свързан с изборите, за сламка се хващат вече...creitars написа:Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
- realprofesora
- Старо куче медалист
E kaто го има ,защо ме спират през ден два между техникумите , за някви тъпи проверки на документи. Вече ще се жалвам.gulqm indjinerin написа:Ама каква ти идея, то това си го има и сега, никой не го е отменял, ще въвеждат нещо вече въведено ли? Или пак е нещастен пиар, свързан с изборите, за сламка се хващат вече...creitars написа:Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
Popopopopo
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Къде и как точно е въведено това вече? Или говориш за някаква устна заповед?gulqm indjinerin написа:Ама каква ти идея, то това си го има и сега, никой не го е отменял, ще въвеждат нещо вече въведено ли? Или пак е нещастен пиар, свързан с изборите, за сламка се хващат вече...creitars написа:Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
-
- Потребител
- Обратна връзка:
За мен този закон е пълна глупост. Ако не се правят редовно акциите, които са описали в новината, в което съм почти сигурен, ще се покачат в пъти произшествията. Нали чичките на по над 50 години ,и не само, обичащи да повдигат чашката, ще станат много по-сигурни, че няма да ги спрат и ще започнат още повече да карат под въздействието на алкохол? Ще започнат да карат и хора с отнети книжки или такива, които изобщо не са имали. Как ще разберат дали са правоспособни водачи като нямат право да ги спират без нарушение ? Вместо да затегнат положението и да назначат повече хора да следят за корупцията и начина по-който си вършат работата нашите родни "полицаи", измислят закони, които ще попречат още повече на нас, "живеещите" в България.... 

http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
- nasenceto
- келеш
И аз съм на същото мнение. Дори, според мен акциите трябва да са доста повече. Контролът, който се упражнява в момента е недостатъчен. Предпочитам да ме спрат няколко пъти, ама да знам, че са уловили повече нарушители. Който е изряден, няма от какво да се притеснява.strballer написа:За мен този закон е пълна глупост. Ако не се правят редовно акциите, които са описали в новината, в което съм почти сигурен, ще се покачат в пъти произшествията. Нали чичките на по над 50 години ,и не само, обичащи да повдигат чашката, ще станат много по-сигурни, че няма да ги спрат и ще започнат още повече да карат под въздействието на алкохол? Ще започнат да карат и хора с отнети книжки или такива, които изобщо не са имали. Как ще разберат дали са правоспособни водачи като нямат право да ги спират без нарушение ? Вместо да затегнат положението и да назначат повече хора да следят за корупцията и начина по-който си вършат работата нашите родни "полицаи", измислят закони, които ще попречат още повече на нас, "живеещите" в България....
Последно промяна от nasenceto на Пет Окт 19, 2012 21:44 pm, променено общо 1 път.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не сте прочели правилно - акциите няма да спират. Акции за алкохол, ГО и т.н. ще ги има, но тогава полицаите ще проверяват точно каквото се иска от тях, а няма да те спират и да почват с "какво правим сега?".
Аз няма от какво да се притеснявам, освен че от сладкарница Неделя до кв. Железник пътувам над 30 минути в 00ч, защото ме спират 4 (четири) пъти за рутинни проверки. Какво да направя, че през нощта през седмицата няма кой друг да спират, а аз работя на смени? Сега смених автомобила и по чудо за 4 месеца са ме спирали един път, вече обмислях да пусна жалба за тормоз, защото това беше системно - поне по два пъти вечер си беше задължително.nasenceto написа:Предпочитам да ме спрат няколко пъти, ама да знам, че са уловили повече нарупители. Който е изряден, няма от какво да се притеснява.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пак ще те спират, мен като ме спират винаги питам: Мога ли да знам причината поради която ме спирате ? И винаги ми отговарят: Рутинна проверка.
Така че наумили ли са си да те спрат, ей с тези думи ще те спрат.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Това е идеята, че ще се спрат тези "рутинни проверки"admin написа:Пак ще те спират, мен като ме спират винаги питам: Мога ли да знам причината поради която ме спирате ? И винаги ми отговарят: Рутинна проверка.

-
- Начинаещ
---
Първо и последно предупреждение.
Първо и последно предупреждение.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тогава ще измислят нова фраза на пример: "Акция" или "Заповед" или "Съмняваме се, че не ти работят задните стопове"
"There is no 'patch' for stupidity."
- realprofesora
- Старо куче медалист
Само жалби ще ги оправят.admin написа:Тогава ще измислят нова фраза на пример: "Акция" или "Заповед" или "Съмняваме се, че не ти работят задните стопове"
Popopopopo