КАТ няма да ни спират без причина

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

КАТ няма да ни спират без причина

Мнение от realprofesora »

http://bnt.bg/bg/news/view/87134/cvetan ... arushiteli
Аре стига са ме спирали през ден онее шапкари между техникумите.
Popopopopo
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Re: КАТ няма да ни спират без причина

Мнение от gulqm indjinerin »

Че това си беше въведено още при Иван Костов, от тогавашния министър Богомил Бонев, тия сега за толкоз късопаметни ли ни имат, или тепърва откриват топлата вода? Някой да го отменял оттогава?
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

gulqm indjinerin написа:Че това си беше въведено още при Иван Костов, от тогавашния министър Богомил Бонев, тия сега за толкоз късопаметни ли ни имат, или тепърва откриват топлата вода? Някой да го отменял оттогава?
Вярно е, че беше въведено преди доста години. След това никой не е говорил за това и някак си се премъча... Нормално, почерпката на КАТ-аджиите трябва да е за сметка на хората - защото са негодни за умствен труд и на друго работно място ще изпаднат позорно...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

creitars написа:Хубава идея на празноглавеца ЦЕЦО-ГЛАВАТА
Ама каква ти идея, то това си го има и сега, никой не го е отменял, ще въвеждат нещо вече въведено ли? Или пак е нещастен пиар, свързан с изборите, за сламка се хващат вече...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

gulqm indjinerin написа:
Ама каква ти идея, то това си го има и сега, никой не го е отменял, ще въвеждат нещо вече въведено ли? Или пак е нещастен пиар, свързан с изборите, за сламка се хващат вече...
E kaто го има ,защо ме спират през ден два между техникумите , за някви тъпи проверки на документи. Вече ще се жалвам.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

gulqm indjinerin написа:
Къде и как точно е въведено това вече? Или говориш за някаква устна заповед?
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

За мен този закон е пълна глупост. Ако не се правят редовно акциите, които са описали в новината, в което съм почти сигурен, ще се покачат в пъти произшествията. Нали чичките на по над 50 години ,и не само, обичащи да повдигат чашката, ще станат много по-сигурни, че няма да ги спрат и ще започнат още повече да карат под въздействието на алкохол? Ще започнат да карат и хора с отнети книжки или такива, които изобщо не са имали. Как ще разберат дали са правоспособни водачи като нямат право да ги спират без нарушение ? Вместо да затегнат положението и да назначат повече хора да следят за корупцията и начина по-който си вършат работата нашите родни "полицаи", измислят закони, които ще попречат още повече на нас, "живеещите" в България.... :|
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

strballer написа:За мен този закон е пълна глупост. Ако не се правят редовно акциите, които са описали в новината, в което съм почти сигурен, ще се покачат в пъти произшествията. Нали чичките на по над 50 години ,и не само, обичащи да повдигат чашката, ще станат много по-сигурни, че няма да ги спрат и ще започнат още повече да карат под въздействието на алкохол? Ще започнат да карат и хора с отнети книжки или такива, които изобщо не са имали. Как ще разберат дали са правоспособни водачи като нямат право да ги спират без нарушение ? Вместо да затегнат положението и да назначат повече хора да следят за корупцията и начина по-който си вършат работата нашите родни "полицаи", измислят закони, които ще попречат още повече на нас, "живеещите" в България.... :|
И аз съм на същото мнение. Дори, според мен акциите трябва да са доста повече. Контролът, който се упражнява в момента е недостатъчен. Предпочитам да ме спрат няколко пъти, ама да знам, че са уловили повече нарушители. Който е изряден, няма от какво да се притеснява.
Последно промяна от nasenceto на Пет Окт 19, 2012 21:44 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не сте прочели правилно - акциите няма да спират. Акции за алкохол, ГО и т.н. ще ги има, но тогава полицаите ще проверяват точно каквото се иска от тях, а няма да те спират и да почват с "какво правим сега?".
nasenceto написа:Предпочитам да ме спрат няколко пъти, ама да знам, че са уловили повече нарупители. Който е изряден, няма от какво да се притеснява.
Аз няма от какво да се притеснявам, освен че от сладкарница Неделя до кв. Железник пътувам над 30 минути в 00ч, защото ме спират 4 (четири) пъти за рутинни проверки. Какво да направя, че през нощта през седмицата няма кой друг да спират, а аз работя на смени? Сега смених автомобила и по чудо за 4 месеца са ме спирали един път, вече обмислях да пусна жалба за тормоз, защото това беше системно - поне по два пъти вечер си беше задължително.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Пак ще те спират, мен като ме спират винаги питам: Мога ли да знам причината поради която ме спирате ? И винаги ми отговарят: Рутинна проверка.
Така че наумили ли са си да те спрат, ей с тези думи ще те спрат.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

admin написа:Пак ще те спират, мен като ме спират винаги питам: Мога ли да знам причината поради която ме спирате ? И винаги ми отговарят: Рутинна проверка.
Така че наумили ли са си да те спрат, ей с тези думи ще те спрат.
Това е идеята, че ще се спрат тези "рутинни проверки" :) Аз не си правя труда и да питам, защото е ясно какво ще отговарят...
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

---
Първо и последно предупреждение.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Тогава ще измислят нова фраза на пример: "Акция" или "Заповед" или "Съмняваме се, че не ти работят задните стопове"
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

admin написа:Тогава ще измислят нова фраза на пример: "Акция" или "Заповед" или "Съмняваме се, че не ти работят задните стопове"
Само жалби ще ги оправят.
Popopopopo
Публикувай отговор