Тест: Китаец ли сте?!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Тест: Китаец ли сте?!

Мнение от wiSHmaKeR »

Тест:
Китаец ли сте?

1. Имате ли усещането,че в предишния си живот сте бил(а) монах в манастира "Шао-Лин"?
a) Само когато ме бият;
б) Всеки път, като се напия;
в) В предишния си живот съм бил неандерталец.

2. Баща Ви говорил ли Ви е много за Китай?
a) Как да ми говори, като недочувам добре откакто ми цепнаха ухото?;
б) Обикновено след литър водка имам усешането ,че ми говори на друг език, може и китайски да е...;
в) Не знам, не сме се чували, откакто се преместих в Индия.

3. Имате ли роднини с дръпнати очи?
а) На мен едното ми е дръпнато и посинено;
б) Като изтрезнея ще ги огледам всички и ще ви кажа;
в) Роднините ми са негри, но аз съм арабин.

4. Вярвате ли в китайския хороскоп?
а) И в албанския ще повярвам, само кварталния бандит Мечо да спре да ме бие;
б) Хороос...абе т'ва нещо за пиене ли е?;
в) Вярвах, преди да приема исляма.

5. Обичате ли ориз?
а) Предпочитам набързо един хамбургер, преди Мечо да ми е взел парите;
б) Абе чувал(а) съм, че японците от него правят саке, трябва да го опитам;
в) на Луната ядем само картофи.

6. Имал(а) ли сте сексуална връзка с китаец (китайка)?
а) Не, но Ламбо китаеца и Мечо ме пребиха миналата седмица;
б) Може и да съм имал(а), но съм бил(а) пиян(а) и не помня;
в) На нас ,ескимосите, ни е забранено да се чукаме с китайци.

Трудно е да се каже какъв (каква) сте по националност, но проблемите Ви с Мечо и другите квартални бандити не подлежат на съмнение. Едно е сигурно- може да не сте жълт(а) като китайците, но лицето ви редовно е посинено от промишлените количества шамари и ритници, които стоически понасяте. Един полезен съвет: Стягайте си багажа и - бегом в Китай! Hе се знае дали и там няма да ви пребиват ,за да ви вземат стотинките, но поне няма да виждате досадните мутри на Мечо & компания. Hа добър час, и се оглеждайте по пътя за летището!

Преобладаващи отговори "б" :

Във вашия случай няма никакво значение дали сте китаец или не, по-важното е, че проблемите ви с алкохола са налице и ще се задъбочават. Може да Ви е трудно да си представите, че гроздето може да се използва и за ядене, освен за варене на ракия, но това е неоспорим факт. Вие сте един от най-големите инвеститори във "Винпром", но това не може да продължава вечно. Един полезен съвет- Върнете на вторични суровини празните бутилки, които се въргалят из мазето ви и сигурно парите ще ви стигнат поне за един малък самолет.

Преобладаващи отговори "в" :

Вашия случай е уникален във всяко отношение! Дори и на мен, като автор на теста, ми е трудно да преценя дали сте индианец, албанец или танзаниец...може би сте кръстоска между скандинавски негър и арийски евреин, а може би сте родоначалник на някаква нова раса, пръкнала се само за да създава проблеми на антрополозите. каквото и да сте , ще ви дам един полезен съвет-Върнете се на Марс, тук повече няма какво да търсите. Но се пазете от слънчевата радиация, пътувайте само през нощта. Че току виж сте мутирали в нещо още по-необяснимо.
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Aбе то нa мен сaмо по ницк-a ми си личи че съм "КИТAЕЦ" или поне се мисля зa тaкъв ... (-_-)
тaкa че отговорът е лесен : ... пaдaм си по китaйки тaкa че ... (от "мойтa рaсa" сa се пaк :Р )
BiGHeAD

Мнение от BiGHeAD »

Ако сте с повече отговори в) сте всичко друго на калъп ама не и китаец!
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Пoвечето отговори са ми б) :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор