Чиновниците ни с Windows 8

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Чиновниците ни с Windows 8

Мнение от Da Edd »

За по-доброто обслужване на гражданите администрацията е решила да брои за няколко си лиценза Windows 8 70 млн лв. (близо 700 лв/пакет)
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1597908

Другари, напълно подкрепям решението! Криза се бори с иновации и нови технологии! За това пари не трябва да се жалят :mrgreen:
Аватар
zv3rA
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Чиновниците ни с Windows 8

Мнение от zv3rA »

WINDOWS 8 общо взето е направен, за да се използва на лаптопи, монитори с тъчскийн, таблети и т.н.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

zv3rA написа:WINDOWS 8 общо взето е направен, за да се използва на лаптопи, монитори с тъчскийн, таблети и т.н.
Е, той и W7 беше пуснат с тоя замисъл...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Da Edd написа:За по-доброто обслужване на гражданите администрацията е решила да брои за няколко си лиценза Windows 8 70 млн лв. (близо 700 лв/пакет)

Другари, напълно подкрепям решението! Криза се бори с иновации и нови технологии! За това пари не трябва да се жалят :mrgreen:
По-лесно ще стане ако изритат дъртите и прости лели от гишетата и сложат читави хора....
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

besniaa написа:
Da Edd написа:За по-доброто обслужване на гражданите администрацията е решила да брои за няколко си лиценза Windows 8 70 млн лв. (близо 700 лв/пакет)

По-лесно ще стане ако изритат дъртите и прости лели от гишетата и сложат читави хора....
Това не мисля че ще стане , което е трагично. За нещо което може да се свърше за 5 мин се чака час и половина . Просто трябва да се сложат лелките които не са свикнали със новите системи на такава работа която могат да вършат все още , не зависима от времето за което ще се изпълни. Просто да си изкарат годините за пенсия и да се освободят работни места за младите кадри на които искат стаж непосилен да придобият след като завършат университета.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

И като изриташ лелките, дето бачкат за по 400 лв, кой ще дойде? Най-много някоя млада кифла/простакеса, без образование и знание, която обаче вярно ще има преднина - ще е ползвала фейсбук и ще чатка малко по-бързо на копчетата...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа:И като изриташ лелките, дето бачкат за по 400 лв, кой ще дойде? Най-много някоя млада кифла/простакеса, без образование и знание, която обаче вярно ще има преднина - ще е ползвала фейсбук и ще чатка малко по-бързо на копчетата...
Защо съдиш по себе си ? Има качествени и кадърни хора, които ще работят за предлаганото там възнаграждение - провери дали има свободни места и как се започва работа там и тогава говори. Говоря за КАТ и държавните учреждения като цяло. И да, дъртите кухи лели нямат място там - освен, че нищо не вършат и губят времето на хората, чисто си просят някой да им избие изкуствените зъби.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

besniaa написа:
nasenceto написа:И като изриташ лелките, дето бачкат за по 400 лв, кой ще дойде? Най-много някоя млада кифла/простакеса, без образование и знание, която обаче вярно ще има преднина - ще е ползвала фейсбук и ще чатка малко по-бързо на копчетата...
Защо съдиш по себе си ? Има качествени и кадърни хора, които ще работят за предлаганото там възнаграждение - провери дали има свободни места и как се започва работа там и тогава говори. Говоря за КАТ и държавните учреждения като цяло. И да, дъртите кухи лели нямат място там - освен, че нищо не вършат и губят времето на хората, чисто си просят някой да им избие изкуствените зъби.
:lol: :lol: :lol: Съдя по теб. Не знам колко кадърен трябва да си, за да бачкаш за 400 лв. Явно ще си най-кадърния, щом не можеш да си намериш другаде работа. Успех с чая и продажбата на коли, дето харчат 2 на 100... Много ме кефи колко злоба отделяш. Тва ли ти е нормалното отношение към хората? Aко е, не вярвам да си много успешен търговец... Така като гледам си възпитан от такава леличка. Имаш същото арогантно държание към хора, които не познаваш.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа: :lol: :lol: :lol: Съдя по теб. Не знам колко кадърен трябва да си, за да бачкаш за 400 лв. Явно ще си най-кадърния, щом не можеш да си намериш другаде работа. Успех с чая и продажбата на коли, дето харчат 2 на 100... Много ме кефи колко злоба отделяш. Тва ли ти е нормалното отношение към хората? Aко е, не вярвам да си много успешен търговец... Така като гледам си възпитан от такава леличка. Имаш същото арогантно държание към хора, които не познаваш.
Мда, извинявай, пълно е с работни места и то все на хубави заплати. Съжалявам, не ми се коментира ситуацията на пазара на труда. Но провери как стои въпроса с държавната работа, колко яки са заплатите там и колко много много свободни места има. Кое е злобното ? Това, че ми губят един час за нещо, което може да стане за няколко минути ли ? И на всичкото отгоре се държат като говеда щом се попита нещо....Съжалявам, аз си ценя времето и грам желание нямам да го губя по този начин. Относно държанието ми - би ли уточнил към кого се държа арогантно ? Към теб ли ? Към аудиторията тук ? Или към обслужващия персонал в държавните учреждения (под общ знаменател) ? Мерси за пожеланията, оценявам ги. Само, че аз зареждах и карах на 2/100, а ти даваше компетентно и инженерно мнение относно конструкцията на автомобила, г-н добре възпитания.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

бипам тез газари, явно някой е взел добра комисионна ... :roll:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Това е смешно, с какво ще подобри работата на администрацията, смяната на Операционната система.
Поредната далавера с дебела комисионна за някого. Вместо да се инвестира в софтуерни продукти, които реално ще подобрят работата на администрацията или да се завърши проекта за електронното правителство или най-малкото да се финансира възможността за електронен подпис на гражданите те Windowsi купуват. Защо подяволите на слагат Софтуер с GNU, което ще спести огромна част от разходите и ще спестява и хардуерен ресурс и т.н.

Гаврааа Гаврва Гавра!
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Код за потвърждение: Избери целия код

Според Московски през март-април догодина ще бъдат завършени двата големи проекта за новото електронно правителство. Тогава ще бъдат готови 235 публични регистъра за интегриране, както и електронната идентификация.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5243031

Иначе тоя windows не може да е толкова скъп, освен ако не е в комплект с офис пакет. Или отново се търси сензация от журналистите, или някой ще лапне огромна комисионна.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Бих казал и двете :angry:
"There is no 'patch' for stupidity."
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Аз не вярвам заплатите да са по 400 лв . Просто за да се уредиш на държавна работа трябва да си на някой човек ! . А когато стане въпрос за почивки и доп. възнаграждения те са първи в системата. Нямаше да си натискат гъза толкова за тая работа ако не ги устройва .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

niggaz_nature написа:Аз не вярвам заплатите да са по 400 лв . Просто за да се уредиш на държавна работа трябва да си на някой човек ! . А когато стане въпрос за почивки и доп. възнаграждения те са първи в системата. Нямаше да си натискат гъза толкова за тая работа ако не ги устройва .
Да , ама г-н Трудови Ресурси друго говори. И ме хока даже, че съм арогантен :cheers:
Публикувай отговор