http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1597908
Другари, напълно подкрепям решението! Криза се бори с иновации и нови технологии! За това пари не трябва да се жалят

Е, той и W7 беше пуснат с тоя замисъл...zv3rA написа:WINDOWS 8 общо взето е направен, за да се използва на лаптопи, монитори с тъчскийн, таблети и т.н.
По-лесно ще стане ако изритат дъртите и прости лели от гишетата и сложат читави хора....Da Edd написа:За по-доброто обслужване на гражданите администрацията е решила да брои за няколко си лиценза Windows 8 70 млн лв. (близо 700 лв/пакет)
Другари, напълно подкрепям решението! Криза се бори с иновации и нови технологии! За това пари не трябва да се жалят
Това не мисля че ще стане , което е трагично. За нещо което може да се свърше за 5 мин се чака час и половина . Просто трябва да се сложат лелките които не са свикнали със новите системи на такава работа която могат да вършат все още , не зависима от времето за което ще се изпълни. Просто да си изкарат годините за пенсия и да се освободят работни места за младите кадри на които искат стаж непосилен да придобият след като завършат университета.besniaa написа:По-лесно ще стане ако изритат дъртите и прости лели от гишетата и сложат читави хора....Da Edd написа:За по-доброто обслужване на гражданите администрацията е решила да брои за няколко си лиценза Windows 8 70 млн лв. (близо 700 лв/пакет)
Защо съдиш по себе си ? Има качествени и кадърни хора, които ще работят за предлаганото там възнаграждение - провери дали има свободни места и как се започва работа там и тогава говори. Говоря за КАТ и държавните учреждения като цяло. И да, дъртите кухи лели нямат място там - освен, че нищо не вършат и губят времето на хората, чисто си просят някой да им избие изкуствените зъби.nasenceto написа:И като изриташ лелките, дето бачкат за по 400 лв, кой ще дойде? Най-много някоя млада кифла/простакеса, без образование и знание, която обаче вярно ще има преднина - ще е ползвала фейсбук и ще чатка малко по-бързо на копчетата...
besniaa написа:Защо съдиш по себе си ? Има качествени и кадърни хора, които ще работят за предлаганото там възнаграждение - провери дали има свободни места и как се започва работа там и тогава говори. Говоря за КАТ и държавните учреждения като цяло. И да, дъртите кухи лели нямат място там - освен, че нищо не вършат и губят времето на хората, чисто си просят някой да им избие изкуствените зъби.nasenceto написа:И като изриташ лелките, дето бачкат за по 400 лв, кой ще дойде? Най-много някоя млада кифла/простакеса, без образование и знание, която обаче вярно ще има преднина - ще е ползвала фейсбук и ще чатка малко по-бързо на копчетата...
Мда, извинявай, пълно е с работни места и то все на хубави заплати. Съжалявам, не ми се коментира ситуацията на пазара на труда. Но провери как стои въпроса с държавната работа, колко яки са заплатите там и колко много много свободни места има. Кое е злобното ? Това, че ми губят един час за нещо, което може да стане за няколко минути ли ? И на всичкото отгоре се държат като говеда щом се попита нещо....Съжалявам, аз си ценя времето и грам желание нямам да го губя по този начин. Относно държанието ми - би ли уточнил към кого се държа арогантно ? Към теб ли ? Към аудиторията тук ? Или към обслужващия персонал в държавните учреждения (под общ знаменател) ? Мерси за пожеланията, оценявам ги. Само, че аз зареждах и карах на 2/100, а ти даваше компетентно и инженерно мнение относно конструкцията на автомобила, г-н добре възпитания.nasenceto написа:![]()
![]()
Съдя по теб. Не знам колко кадърен трябва да си, за да бачкаш за 400 лв. Явно ще си най-кадърния, щом не можеш да си намериш другаде работа. Успех с чая и продажбата на коли, дето харчат 2 на 100... Много ме кефи колко злоба отделяш. Тва ли ти е нормалното отношение към хората? Aко е, не вярвам да си много успешен търговец... Така като гледам си възпитан от такава леличка. Имаш същото арогантно държание към хора, които не познаваш.
Код за потвърждение: Избери целия код
Според Московски през март-април догодина ще бъдат завършени двата големи проекта за новото електронно правителство. Тогава ще бъдат готови 235 публични регистъра за интегриране, както и електронната идентификация.
Да , ама г-н Трудови Ресурси друго говори. И ме хока даже, че съм арогантенniggaz_nature написа:Аз не вярвам заплатите да са по 400 лв . Просто за да се уредиш на държавна работа трябва да си на някой човек ! . А когато стане въпрос за почивки и доп. възнаграждения те са първи в системата. Нямаше да си натискат гъза толкова за тая работа ако не ги устройва .