Слушалки
- ZeroTolerance
- Новак
Слушалки
Колеги,във форума съм откривал много полезна информация и сега и аз имам въпрос.Имам тука един самсунг,чиято букса е повредена(разбирайте,когато вкарам слушалките,не ги отчита,само в определени случаи,когато са вкарани до половината се поопряват.Бихте ли ми препоръчали,къде могат да разрешат проблема ми в Стара Загора.Телефонът не е в гаранция.
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Слушалки
Първо се убеди, че кабела не прави проблем. Вкарай жака докато заработи и пробвай, първо леко да огъваш кабела за да видиш дали има прекъсвания, ако няма разклати малко по - силно от основата за да видиш дали ще започне да прави проблем тогава. Ако прави значи е жака на телефона, в първия случай е кабела.
"There is no 'patch' for stupidity."
- System_error
- Старо куче медалист
Пробвай да пръснеш в буксата с контактен спрей. Може да им налепени боклуци, от които не дава контакт.
- ZeroTolerance
- Новак
Не е проблем с кабела.Пробвал съм 2 -3 чифта нови слушалки,които не работят,докато на друг телефон вървят.
Със спрей не съм пробвал,нямам в наличност.Ако мислиш,че ще помогне,мога да се сдобия.
Със спрей не съм пробвал,нямам в наличност.Ако мислиш,че ще помогне,мога да се сдобия.