Чести проблеми при Iphone 3 G Дайте ми идеи

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Чести проблеми при Iphone 3 G Дайте ми идеи

Мнение от EX-Con »

Здравейте предстои ми да си закупя такъв телефон втора употреба и тъй като досега не съм се интересувал много за тези телефони ме интересува какви са най честите повреди и т.н. . С две думи какво да гледам когато пристигне за преглед за да знам бива или не Моля за идеи от вас
Изображение
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Чести проблеми при Iphone 3 G Дайте ми идеи

Мнение от besniaa »

EX-Con написа:Здравейте предстои ми да си закупя такъв телефон втора употреба и тъй като досега не съм се интересувал много за тези телефони ме интересува какви са най честите повреди и т.н. . С две думи какво да гледам когато пристигне за преглед за да знам бива или не Моля за идеи от вас
Ако падне по дисплей - често се чупи. Кофти проблем, предвид цената му!
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение от EX-Con »

Говорим за проблеми при огледа му като го купувам - а не какво може да му се случи като се изтърве
Изображение
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Възможно най-шибания телефон. Гледай дали му хлопа тъч а ако е сменян , и за мен тези телефони имат повече бъгове и от windows a :evil:
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

niggaz_nature написа:Възможно най-шибания телефон. Гледай дали му хлопа тъч а ако е сменян , и за мен тези телефони имат повече бъгове и от windows a :evil:
Ти това като го твърдиш от опит ли го казваш или просто да се намираш на приказка.От близо 2 години ползвам 3G Sи съм много доволен.
Съвета от мен е да го огледаш за външни повреди и следи от отваряне за някакви ремонти евентуално.
Ако всичко по външния вид е добре звъниш от него да видиш дали те чуват добре и ти дали ги чуваш.Пускаш го да звъби за да видиш дали не пращи и тва е.
Аватар
mmmnee
Потребител
Потребител

Мнение от mmmnee »

Първо си слагаш картата твойта.Второ званиш на някой и гледаш дали те чуват и ти дали чуваш.Трето вкючваш и пробваш Wi-fi дали работи. Горе долу това са основните работи. Това е доста здрав телефон по-здрав е от 4 и 5.... ако е на добра цена купуваш не мисли.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Ако и батерията държи два дена и половина с ръчкане из телефона.....телефона е супер.Отначало е малко криво с ОС-ма,но се свиква.
Успех!
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение от EX-Con »

Мерси ! ще го имам предвид , иначе разглеждам обяви из продавалника затова говоря , ако искате дори мога да покажа някой да дадете мнение така по снимка иначе като пристигне с теста ще го пробвам за всичко това което ми казвате и вие де

http://prodavalnik.com/iphone-3g-i14921463
Изображение
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

EX-Con написа:Мерси ! ще го имам предвид , иначе разглеждам обяви из продавалника затова говоря , ако искате дори мога да покажа някой да дадете мнение така по снимка иначе като пристигне с теста ще го пробвам за всичко това което ми казвате и вие де

http://prodavalnik.com/iphone-3g-i14921463
Защо не потърсиш някой в града не продава ли?Даже мернах във форума се продаваше...но може да греша.
Изображение
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение от EX-Con »

не съм видял обява а и незнам за какви пари е било но не мога да я намеря де
Изображение
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Изображение
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение от EX-Con »

да бе ама при 170 .... ми е малко множко Имах оферта за почти нов samsung wonder за 170 и затова гледам да е около 130 макс 140
Изображение
Аватар
mmmnee
Потребител
Потребител

Мнение от mmmnee »

vkv написа:Ако и батерията държи два дена и половина с ръчкане из телефона.....телефона е супер.Отначало е малко криво с ОС-ма,но се свиква.
Успех!
Това да не ти е нокиа фенерче.
Аватар
EX-Con
Потребител
Потребител

Мнение от EX-Con »

Лично мен повече ми харесва самсунг ace ама просто е на цена 2ра употреба от 180 190 лв. а не ми се дават такива пари честно казано ... затова гледам ифони който са около 130 примерно
Изображение
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Lexx написа:
niggaz_nature написа:Възможно най-шибания телефон. Гледай дали му хлопа тъч а ако е сменян , и за мен тези телефони имат повече бъгове и от windows a :evil:
Ти това като го твърдиш от опит ли го казваш или просто да се намираш на приказка.От близо 2 години ползвам 3G Sи съм много доволен.
Съвета от мен е да го огледаш за външни повреди и следи от отваряне за някакви ремонти евентуално.
Ако всичко по външния вид е добре звъниш от него да видиш дали те чуват добре и ти дали ги чуваш.Пускаш го да звъби за да видиш дали не пращи и тва е.
Да от личен опит го казвам . Просто за мен тези телефони НЕ стават. Дори като взема за ремонт такъ оправям го и това е има повече проблеми от телефон примерно с windows mobile даже !!
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Публикувай отговор