Газов пистолет, нагласена работа... 20 човека ритаха "атентатора" (също от турски произход) докато беше безпомощен на земята, после беше със белезници и продължаваха да го млатят...
Много хубава изсценировка. Много селско изпълнение, като млатиха атентатора. 10 човека го бият.. малко прекалено беше. И сега доган ще бъде изкаран мъченик и герой.. Пълна простотия!
Гледах няколко пъти как го биха и ритаха. В записа който е на БНТ ми се стори, че при изправянето на "атентатора" един чичко с бяла ризка се опитваше да сложи нещо черно в дрехите му. Това нещо май един костюмар го взе от чичкото и за кратко ми се стори, че костюмара го пусна в панталона или джоба на "атентатора". Някой друг забеляза ли нещо подобно или ми се е сторило? И защо се търсят политически подтекст в случилото се.
Аз съм изумен от очевадния начин за подстрекаване за саморазправа с нападателя - чете тук! Да пуснеш адреса на нападателя в интернет медия с хиляди дневни посещения... лудост!!!
П.С. Редактираха го преди малко, но бяха написали адреса му - кв. Славейков, бл.24, ет.2, среден апартамент.
Batko написа:Гледах няколко пъти как го биха и ритаха. В записа който е на БНТ ми се стори, че при изправянето на "атентатора" един чичко с бяла ризка се опитваше да сложи нещо черно в дрехите му. Това нещо май един костюмар го взе от чичкото и за кратко ми се стори, че костюмара го пусна в панталона или джоба на "атентатора". Някой друг забеляза ли нещо подобно или ми се е сторило? И защо се търсят политически подтекст в случилото се.
Като беше съборен един извади НОЖ(някъв сгъваем) от задния джоб на Октай Енимехмедов(запомнете това име).Но да са се опитвали да му вкарат нещо в дрехите не съм видял.
HyBRiD-X написа:Аз съм изумен от очевадния начин за подстрекаване за саморазправа с нападателя - чете тук! Да пуснеш адреса на нападателя в интернет медия с хиляди дневни посещения... лудост!!!
П.С. Редактираха го преди малко, но бяха написали адреса му - кв. Славейков, бл.24, ет.2, среден апартамент.
Princo написа:Жалко,наистина жалко,че не можа да го застреля ...
Как да го застреля като Соколето когато го е планирал го е дострашало да го направят по достоверно с боен пищов,па му дали пльокало газово,но предварително скопено да не му опърли веждите....