Какво мислите за избора на президента.
Каза, че е мислил да избере Владо Пенев за министър на вътрешните работи, заради ролята му в Под прикритие, но след това решил да го сложи като министър на културата.
На първо слушане, ми хареса избора на Плевнелиев. Само министър председателя има някво кофти излъчване пък и май замесен в нещо във Франция, ама останалите мязата професионалисти в областта си. Най-много ми допаднаха биографиите на министрите на финансите, на електронното правителство и на на вътрешните работи. Все пак става въпрос за 2-3 месеца, а ако се закучи работата с изборите - и малко повече.
PTS написа:Какво мислите за избора на президента.
Каза, че е мислил да избере Владо Пенев за министър на вътрешните работи, заради ролята му в Под прикритие, но след това решил да го сложи като министър на културата.
Владимир Пенев. Той оглавява Министерството на културата. Плевнелиев дори се пошегува, че се замисли дали да не го назначи начло на МВР имайки рпедвид ролята му на доброто ченге в сериала “Под прикритие”.
PTS написа:Какво мислите за избора на президента.
Владимир Пенев. Той оглавява Министерството на културата. Плевнелиев дори се пошегува, че се замисли дали да не го назначи начло на МВР имайки рпедвид ролята му на доброто ченге в сериала “Под прикритие”.
Е, ясно е, че се пошегува, аз го гледах на живо. Голям шегаджия е нашия президент.