"ген. Гурко" отново отворен?
- System_error
- Старо куче медалист

"ген. Гурко" отново отворен?
Току що минах по Гурко и гледам, че всички табели за времето на ограничението ги няма и стои само забранителния знак. Имаше и куки, ама вече си имаха занимавка и предполагам затова не ме спряха. Вероятно промяната е свързана с ремонтите в западния край...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: "ген. Гурко" отново затворен?
По принцип улицата е затворена от няколко дни откъм Димчо Стаев, на някои места може да се минава по една пресечка да кажем и те отклоняват нанякъде.
- System_error
- Старо куче медалист

Знам за там, ама чак до патриарха ги няма табелите за часовете. Явно цялата е затворена.
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Цялата е затворена и пишат актове ако минеш оттам. Според плана ще се сменят тротоарите и цялата пътна настилка. Но кога ще стане не знам, все пак сме в България.
- System_error
- Старо куче медалист

И никъде не се казва нищо. Останах супер изненадан! Като видях ченгетата в далечината, чак тогава ми мина през акъла да погледна знаците. На първия си викам-забравили са от преди да сложат табела с часове, ама на втория вече ми се нареди картинката...Mendeleev написа:Цялата е затворена и пишат актове ако минеш оттам. Според плана ще се сменят тротоарите и цялата пътна настилка. Но кога ще стане не знам, все пак сме в България.
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Те в деня когато махнаха знаците за часовете имаше полицаи навсякъде и предупреждаваха, че вече е забранено минаването...мисля, че беше вторник тази седмица. След това започнаха да "търмъчат" невидялите останалия знак за забранено влизане в улицата по всяко време. Даже за таксиметровите шофьори е забранено вече. Голямо пълнене на джобовете на катаджиите ще има.
- didka
- Старо куче медалист

След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
Dog drags - no tracks...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Никой не е казал, че има проблем, а даже и да има такъв, затова е форум - за да се сподели. Темата е доста полезна за хората, които все още не са видели премахнатите знаци - най-малкото ще им спести едни 20лв глоба.didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
- Princo
- Старо куче медалист

Такива като мен,които в момента са в Пловдив от една седмица и като се върнат в сряда щяха да минат по Гурко ...sawo написа:Никой не е казал, че има проблем, а даже и да има такъв, затова е форум - за да се сподели. Темата е доста полезна за хората, които все още не са видели премахнатите знаци - най-малкото ще им спести едни 20лв глоба.didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- The enD
- Старо куче медалист

На теб какъв ти е проблема?didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
- didka
- Старо куче медалист

Ха ха..."търмъчели","пълнели джобове"
За това иде реч,но както и да е малоумниците няма как да се сетят...
За това иде реч,но както и да е малоумниците няма как да се сетят...
Dog drags - no tracks...
- didka
- Старо куче медалист

А на тебе?The enD написа:На теб какъв ти е проблема?didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
Гледаш знаците и караш,ако не ги познаваш си е проблем...
Dog drags - no tracks...
- Princo
- Старо куче медалист

Понякога минаваш машинално по дадено място без да мислиш.Просто си го знаеш,че е така ...didka написа:А на тебе?The enD написа:На теб какъв ти е проблема?didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
А КАТ са си напaст с много малки изключения и всякакъв начин за тарикатлък с тях е полезен ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- System_error
- Старо куче медалист

Toчно както направих и аз, ама се усетих в движение. @didka отново го е напънал хейта....нищо ново и различно...Princo написа:Понякога минаваш машинално по дадено място без да мислиш.Просто си го знаеш,че е така ...
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Такива където "гледат" знаците по цял ден като джиткам из целия град ги виждам. Пълно е с хора, които не виждат даже стоп, а камо ли махнатите часове под основния знак по Гурко. Темата е по-скоро да се помогне на хората не видяли тази промяна и да се разбере какво става с този булевард, а не да покажем колко сме съсредоточени и умници!didka написа:А на тебе?The enD написа:На теб какъв ти е проблема?didka написа:След като са забранили преминаването по “Гурко" няма да минавате от там,какъв ви е проблема,не мога да разбера...
Който го дразни нещо в темата да не го чете. Ако на теб бяха написали акт щеше да се тюхкаш. За хора като мен, които по 20 пъти на ден минават по дадена улица с автомобила си почти е изключено да се забележи някаква промяна веднага. За хора каращи само сутрин и вечер до работа по 2 км всичко е интересно и може би забелязват или не забелязват.