Наскоро ми разправяха за случай в Старозагорска школа, където стая пълна с момчета на по 18-20 год. са извадили след 40 минутно чакане и гледане тъпо в една точка готови попълнени листовки за кат. В и са ги предали съответно взимайки изпита. Та, ми стана интересно нали все пак има камери и всичко се записва или всичко се манипулира от КАТ и ДАИ как е възможно да се случва това.
Тестовете се знаят предварително поне 1-2 седмици преди самия изпит. Вие да сте чували за такава простотия?!
Корупция в автошколите
- Nirvana
- Старо куче медалист

Корупция в автошколите
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Корупция в автошколите
Ами може би тези които са ти го разправяли това е трябвало да обяснят как е възможно 
- Nirvana
- Старо куче медалист

Това един приятел на 40 години е ходил за кат.С и се е хванал за главата. Трудно ще намериш корумпираното лайнарче... Никой не си казва източника!sawo написа:Ами може би тези които са ти го разправяли това е трябвало да обяснят как е възможно
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- Nirvana
- Старо куче медалист

Автошколата няма как да е замесена. Те са само обучаващи и предоставят терен за изпита + техника, която предава онлайн. Не може да се манипулира или спира!
Проблема е в КАТ или ДАИ! Там са гнилите ябълки.
Друго бях чул като карах и аз кат.С, че примерно ако караш професионална компетентност в ДАИ задължително те пращат при техния психолог да си извадиш документите или те късат. Директно се казва това, без да овъртат!
Проблема е в КАТ или ДАИ! Там са гнилите ябълки.
Друго бях чул като карах и аз кат.С, че примерно ако караш професионална компетентност в ДАИ задължително те пращат при техния психолог да си извадиш документите или те късат. Директно се казва това, без да овъртат!
-
elekom
- Потребител

Нали изпитите се правят с таблети вече,няма листовки.
- Nirvana
- Старо куче медалист

Не всички ги правят на таблети.elekom написа:Нали изпитите се правят с таблети вече,няма листовки.
-
fruitcake
- Потребител

Аз се явявах скоро на листовки за кат. С при Данаил Димитров на таблет и всичко си беше нормално, без никакви съмнения за корупция или нещо нагласено.За психо се явявах в ДАИ ама никой не ме е задължавал да ходя точно там.
А иначе е вярно, че листовките са ясни много преди изпита - пада ти се една от листовките от сайта www.avtoizpit.com
А иначе е вярно, че листовките са ясни много преди изпита - пада ти се една от листовките от сайта www.avtoizpit.com