Протести- Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Протести- Стара Загора

Мнение от paco »

Що за град сме ? Цяла България протестира срещу кабинета Орешарски , само в Стара Загора протеста е в защита на комунистите. Явно много им харесва на тия малоумници да ги управляват хора като Пеевски, в комисията по етика да е Волен, а ако искат и Кузов сложат в някоя комисия за защита на детето.
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Re: Протести- Стара Загора

Мнение от Daffy_Duck »

тука никой не дава пари :)
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Аз все си мислех, че старозагорци са доста глупави хора и с доста селски манталитет, и референдума за полигона Змеево вече ме убеди, че съм прав.Сега и това за протестите....Но не само в Стара Загора няма масови протести...
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

За какво са тези протести ?
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

HoCuS написа:За какво са тези протести ?
А бе за глупости....вдигнали цената на билетите до марс и луната :grin2: :heat:
Изображение
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Ти видял ли си лично в другите градове как е или просто от новините преценяш, защото малко се разминават 2те неща. ;)
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

vkv написа:
HoCuS написа:За какво са тези протести ?
А бе за глупости....вдигнали цената на билетите до марс и луната :grin2: :heat:
Изображение
Хаха,така и трябва да стане. :chaingun: :angry:
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

Стара Загора е съгласна с всичко което приемат! Дай им да внасят интриги и злословят друго заралии не могат и невиждат смисъл да навдигат глас.Съгласни сме да плащаме по висока сметка за вода,при условие че има чисто нова НЕфункционираща пречиствателна станция,т.е на това се дължи и високата сума. Съгласни сме с референдума който мина ,а на всичкото отгоре много малко хора бяха информирани че ще се прави референдум за полигона Змеево .
И отново сме съгласни да ни управляват корумпирани идиоти ,които си гледат собствените интеререси и не мислят за благото на народа .
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Аз пак питам, за какво са тези притести?

При положение, че това правителство, реално все още не работи. Аз това правителство го ненавиждам, ненавиждам и предното, и ако не се промени изборният кодекс, ще ненавиждам и следващото.

За това моля, компетентните да ми обяснят за какво се стачкува?
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Oще 10 години ,мамка му

Мнение от realprofesora »

http://m.standartnews.com/mneniya-mneni ... 94151.html
Още 10на години мамка му, виждам го, виждам бъдещето, като картина на Пикасо е -уж цапаница ,а като се вгледаш те обхваща вдъховение и прозрение.
Вгледайте се в снимката на автора на статията. В този поглед се вижда много. Идва, идва новото поколение, нещата ще се оправят , страната ни ще стане бяла и хубава. Не, не ме сравнявайте с Вапцаров, макар и той да е видял красотата на възраждащия се нов строй. Просто след 10 години си спомнете за думите ми. Аз прозрях , дано и вие прозрете. Дано.
Popopopopo
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

HoCuS написа:Аз пак питам, за какво са тези притести?

При положение, че това правителство, реално все още не работи. Аз това правителство го ненавиждам, ненавиждам и предното, и ако не се промени изборният кодекс, ще ненавиждам и следващото.

Защо не попиташ протестиращите?Но със сигурност не е защото ги ненавиждат,а за начина и методите с които се мъчат да управляват.С две думи не искат комунистите ,етническа и фашизоидна партия подменяйки вота да ни управляват.
Изображение
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

С право не искат поради причината,че тази комбинация се доказа че е не работеща още от времето на тройната коалиция . С едно малко допълнение тогава психото -Сидеров не можеше да пекне,само лаеше от време на време но сега се доказа че става лидер само за една партия -Слънчоглед партия.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Ами ,ако се качиш на един автобус и трябва да те закара на 200км. А той още с тръгването вземе че се нацепи в едно дърво, мислиш ли че ще стоиш да те повози още малко ,за да се убедиш, че ще те закара където трябва . И то при положение че доста преди това си се возил все на такива автобуси.
Е сега вече сам си отговори защо хората не искат да чакат 1-2 години някой да ги клати, докато разберат ,че не ги вози, а ги ебе. :heat: Да ме извиняват тези дето не ебът и не са направени от ебане, а от кал. :crazyeye:
Popopopopo
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

realprofesora написа:

Ами ,ако се качиш на един автобус и трябва да те закара на 200км. А той още с тръгването вземе че се нацепи в едно дърво, мислиш ли че ще стоиш да те повози още малко ,за да се убедиш, че ще те закара където трябва . И то при положение че доста преди това си се возил все на такива автобуси.
Е сега вече сам си отговори защо хората не искат да чакат 1-2 години някой да ги клати, докато разберат ,че не ги вози, а ги ебе. :heat: Да ме извиняват тези дето не ебът и не са направени от ебане, а от кал. :crazyeye:
Да така е но има един проблем и той е ,че има такива които не им пука да ли автобуса ще се нацепи или не само е важно да са на него ,а какво ще стане не е важно !
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Shadow написа: Да така е но има един проблем и той е ,че има такива които не им пука да ли автобуса ще се нацепи или не само е важно да са на него ,а какво ще стане не е важно !
Ам така де.За това има хора които питат за какво са протестите. :crazyeye:
Изображение
Публикувай отговор