Заведение където предлагат хубави свински уши на скара?
-
yanitsa_dimova
- Новак

Заведение където предлагат хубави свински уши на скара?
Имам странното запитване поради причината че не на всякъде се предлага това, та ако някой е останал доволен от конкретно място и има впечатление може да сподели?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Заведение където предлагат хубави свински уши на скара?
В механа Кошарите в кв.Железник например?
- fantamaniaka
- Модератор

- Обратна връзка:
- realprofesora
- Старо куче медалист

Oпитвал съм от ушите в целия град почти, защото и аз съм почитател на този деликатес. От "Чевермето" (Езерото) по-добре няма кой да ги направи. Сварени са много добре , след това препечени на скара. Сервирани по изтънчен начин с подходяща украса. А не като някои заведения не стига, че не са приготвени добре, ами и са просто пльоснати в чинията. След като изстинат и стават на гьон ушите на останалите заведения, а на Чевермето и да изстинат си остават крехки.
Опитайте на "Чевермето" ушите и пак ще говорим.
Опитайте на "Чевермето" ушите и пак ще говорим.
Popopopopo
- PTS
- Модератор

Аз пък съм ял най-хубавите уши на "Сан Стефано". Там са ми казвали, че е най-големия майстор. Имал си и специална малка горелка с която маха останалите косми. Малко са скъпички обаче там. Около 5.60, но си заслужават парите! Навсякъде другаде където съм ял са ми ги сервирали с косми.
- didka
- Старо куче медалист

Във всички кръчми ушите са полуфабрикат,
сварени и окрехкотени.Само се журкат на скарата.
Някой да не почне да си въобразява,че се пърлат и
варят в кухнята,няма такива ситуации,просто доставчика е различен...
сварени и окрехкотени.Само се журкат на скарата.
Някой да не почне да си въобразява,че се пърлат и
варят в кухнята,няма такива ситуации,просто доставчика е различен...
Dog drags - no tracks...
- realprofesora
- Старо куче медалист

Е , явно "доставчика" на "Чевермето" е най-добрия
.....а и щях да забравя "журкането"- явно там го правят по специален начин, та от всичките "еднакви" уши, техните да стават няй-добре.
Popopopopo
- onewayoranother
- Потребител

аххаахахах ще ме уморите навсякъде е една и съща помия зад неделята има магазин вземете си от там и си ги направете във къщи във всяко едно заведение хигиената е нулева а ушите били им пърлили космите ала бала :Д каквото им докарат слагат го на скарата и enjoy скъпи клиенти
one way or another i go on to the top
-
yanitsa_dimova
- Новак

Благодаря за отговорите, изключвам последния типично български ти питаш едно те ти отговарят съвсем друго та даже ти дават акъл, не питах от къде да си купя сурови
а и някак пропускате тънката подробност че не всеки в къщи има такава скара 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
На Стимула също са хубави.
"There is no 'patch' for stupidity."
- spiralkinda
- Потребител

Потвърждавам!PTS написа:Аз пък съм ял най-хубавите уши на "Сан Стефано". Там са ми казвали, че е най-големия майстор. Имал си и специална малка горелка с която маха останалите косми. Малко са скъпички обаче там. Около 5.60, но си заслужават парите! Навсякъде другаде където съм ял са ми ги сервирали с косми.
- zv3rA
- Потребител

- Обратна връзка:
Говориш за хигиена, а даваш квартален месарски гараж, от който стоката, която продават е купена от селата в регионите кой знае от коя баба и дядо без да бъде сертифицирано или минало някаква проверка.onewayoranother написа:аххаахахах ще ме уморите навсякъде е една и съща помия зад неделята има магазин вземете си от там и си ги направете във къщи във всяко едно заведение хигиената е нулева а ушите били им пърлили космите ала бала :Д каквото им докарат слагат го на скарата и enjoy скъпи клиенти
По темата: зад Боруй има ресторант/кръчма - Бистро Боруй. Не знам дали все още съществува, НО преди време ги зареждахме с пресни и пърлени + цената беше сравнително евтина.
-
yanitsa_dimova
- Новак

абсолютно съм съгласна живеех в блока срещу магазина 6 години и знам за какво става въпрос много често карат месо през нощта с частни коли и без печати, а и много хора знам че се оплакват за преснотата му от там.zv3rA написа:Говориш за хигиена, а даваш квартален месарски гараж, от който стоката, която продават е купена от селата в регионите кой знае от коя баба и дядо без да бъде сертифицирано или минало някаква проверка.onewayoranother написа:аххаахахах ще ме уморите навсякъде е една и съща помия зад неделята има магазин вземете си от там и си ги направете във къщи във всяко едно заведение хигиената е нулева а ушите били им пърлили космите ала бала :Д каквото им докарат слагат го на скарата и enjoy скъпи клиенти
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
и аз!spiralkinda написа:Потвърждавам!PTS написа:Аз пък съм ял най-хубавите уши на "Сан Стефано". Там са ми казвали, че е най-големия майстор. Имал си и специална малка горелка с която маха останалите косми. Малко са скъпички обаче там. Около 5.60, но си заслужават парите! Навсякъде другаде където съм ял са ми ги сервирали с косми.