Приложение за Андроид с карти на Garmin?

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Приложение за Андроид с карти на Garmin?

Мнение от System_error »

Някой знае ли някое андроидско приложение, работещо с офроуд картите на Garmin? Отдавна не съм ходил по баирите, а преди ползвах симбиан и WinMo устройства и съм се учудвал как има и непознати за мен пътечки на познати места. Сега обаче нямам такъв добитък и ще ми липсват OFRM-ите..
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Приложение за Андроид с карти на Garmin?

Мнение от niggaz_nature »

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз карам със Navigon или нещо от сорта има я за андроид и се намира кракната.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

niggaz_nature написа:Garmin Navigator

https://play.google.com/store/apps/deta ... ient&hl=bg
"Това приложение не е съвместимо с никое от устройствата ви." 8O

Сега ще пробвам Navigona, макар че съм го слагал преди доста време, ама имам някви кофти спомени...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Голяма битка с тоя Navigon. Упорито се опитва да ме убеди, че нямам карта на телефона и за това не може да свали необхофимата информация (карти и poi)... :chaingun: Пробвах версии 9.2, 8.0 и 6.0 и с всичките едно и също. Пробвах и PC приложението за свяляне и то също не познава устройство. Апарата е Note2 с официален ром на 4.1.2 8O
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

http://zamunda.net/details.php?id=366394&hit=1 Аз съм с navigon europe, може да я тестваш. :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Благодаря на всички за съдействието към момента. В този линк има тема със сборки до 4.9.2. Сега се боря с подкарването...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

System_error написа:Благодаря на всички за съдействието към момента. В този линк има тема със сборки до 4.9.2. Сега се боря с подкарването...
В този линк, в темата за Навигон почти накрая съм дал препратка към един руски сайт от който си изтеглих файлове с които инсталнах Навигон който е легален дори :) . Отначало се инсталва една Американска версия и се променя един файл. После се инсталва настоящия Навигон 4.8 или 4.9 и се подменя файла и така системата за проверка го разчита като лицензиран и нямаш проблеми занапред.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4400461
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

За офф-роуд нерутирана навигация препоръчвам OruxMaps приложението, като за източник на картите се ползва OSM. Може да огледате в страницата - около стара загора например има всяка черна, козя и прочие пътечка позната на човека :)
По принцип приложението тегли картата от интернет, но има вариант да се изтеглят кеш файловете и да се използва без интернет - може да се прочете из нета как става, няма нищо сложно.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

На мен NAVIGON ми даваше така като се опитвах да му инсталирам всички карти които са около 10 ГБ мисля, като му избрах България и тръгна без проблем, другите реално не ми и трябват.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Имах съмнение, че ще стане така, и за съжаление познах. Пробвах отново в къщи и всичко си тръгна. Явно имам проблем с мрежата на работа. Там не ми зареждат и снимките от фейсбука и Google plаy на телефона (на ПС-тата всичко е наред), но иначе с другите неща нямам пробелм. Не разбирам какво толкова не се разбират тела и офис-нета... Давам му да се сваля само карта за България и 4-те основни POI файла... @sawo беше споменал и преди за тая неговата карта и нея също ще пробвам. После ще споделя развитите...

Kaто за начало - разочарование. Картите са много по-постни от тези които са в Garmin устройствата или версиите за Симбина и УинМо. Няма и помен за планински пътеки.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Като потърсиш в Google Play "Orux map", излиза това приложение - Locus Map
https://play.google.com/store/apps/deta ... ocus&hl=bg

Има възможност за смяна на картите и инсталиране на add-on за сваляне на кеш. Има пътеките, които ми трябват (кати му задам да търси в OSM карти). Сега го разчовърквам...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

System_error написа:Имах съмнение, че ще стане така, и за съжаление познах. Пробвах отново в къщи и всичко си тръгна. Явно имам проблем с мрежата на работа. Там не ми зареждат и снимките от фейсбука и Google plаy на телефона (на ПС-тата всичко е наред), но иначе с другите неща нямам пробелм. Не разбирам какво толкова не се разбират тела и офис-нета... Давам му да се сваля само карта за България и 4-те основни POI файла... @sawo беше споменал и преди за тая неговата карта и нея също ще пробвам. После ще споделя развитите...

Kaто за начало - разочарование. Картите са много по-постни от тези които са в Garmin устройствата или версиите за Симбина и УинМо. Няма и помен за планински пътеки.
И на мен отначало ми тръгна без проблем ,но след няколко дена нещо се прецака. Така ,че ако ти стане така да не се учудиш.
След това пробвах по руския начин и сега нямам проблеми.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Единствено OFRM картата за гармин има оф-роуд пътища и пътеки. Всички други карти нямат такива неща. Единствената алтернатива на андроид е oruxmaps, за мен комбинацията iGO + Oruxmaps е дори по-добра от гармин.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

sawo написа:Единствено OFRM картата за гармин има оф-роуд пътища и пътеки. Всички други карти нямат такива неща. Единствената алтернатива на андроид е oruxmaps, за мен комбинацията iGO + Oruxmaps е дори по-добра от гармин.
Я? Как? Тва ме заинтригува... Как ги слагаш тези карти на iGO? Можеш ли да дадеш линк за сваляне и някакво кратко обяснение :cheers:

EDIT: http://www.oruxmaps.com/index_en.html
Публикувай отговор