Привет, предстои ми пътуване до Стара Загора и тъй като ще ми се налага доста честичко да отскачам до Тракийския университет, бих искал да попитам откъде мога да си хвана автобус 220, тъй като по информация в интернет той е най-редовен. Хотелът ми е в близост до ЖП гарата, така че моля да ме опътвате спрямо нея (не съм разглеждал прекрасния ви град много-много).
Също така какви са опциите за връщане оттам - само една автобусна линия ли го обслужва (би било голямо недоразумение, ако на студентите им се предоставя само една линия до града, при положение , че уни-то е доста отдалечено)?
Поздрави
Градски транспорт
-
DrStrange
- Новак

-
Shadow
- Потребител

Re: Градски транспорт
Здравей, първо автобус с номер 220 няма в стЗ, номерата които отиват до тракийския са са 4 на брой 2 от които само минават само ,а те са и. 24 който отива до село Богомилово и Кирилово и се движи по главния път .24 в града се движи по ул.Цар Симеон Велики и ул. Ген Гурко ,първата улица е централната на града ,а гурко се явява под нея .
Автобус 21 се движи отново по същия маршрут и пак минава покрай тракийския само ,че отива до село Малка Верея ако не се лъжа и село Лясково но не съм сигурен.Третия автобус е номер 20 той се движи и по ул. Цар Симеон и ул. Ген. Столетов ,а теб този няма да ти е удобен ако се налага да отиваш към тракийския .Последния автобус е с номер 204 той тръгва от кв.Кольо Ганчев и отива до тракийския и обратно минава по улиците цар симеон велики ,ул.гурко и излиза на ул.Патриарх Евтимий за да отиде до кв.кольо ганчев .Все пак погледни и тука http://stzagora.net/2010/07/23/%D1%80%D ... %82%D1%80/
Автобус 21 се движи отново по същия маршрут и пак минава покрай тракийския само ,че отива до село Малка Верея ако не се лъжа и село Лясково но не съм сигурен.Третия автобус е номер 20 той се движи и по ул. Цар Симеон и ул. Ген. Столетов ,а теб този няма да ти е удобен ако се налага да отиваш към тракийския .Последния автобус е с номер 204 той тръгва от кв.Кольо Ганчев и отива до тракийския и обратно минава по улиците цар симеон велики ,ул.гурко и излиза на ул.Патриарх Евтимий за да отиде до кв.кольо ганчев .Все пак погледни и тука http://stzagora.net/2010/07/23/%D1%80%D ... %82%D1%80/