Според това което виждам най-отгоре е знак B28-"Забранено паркирането"+думата ЗОНА.Това го разбирам като ЗОНА забранена за паркиране.
След това следва табела ЗЕЛЕНА ЗОНА,в комбинация с горната табела би трябвало да ни известява,че това е ЗЕЛЕНА ЗОНА в която е ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО. Следващата информация от същата табела (PAID ZONE)всеки които не знаят английски би помислил,че това е превод на "ЗЕЛЕНА ЗОНА"....но уви ...(PAID ZONE) е ПЛАТЕНА ЗОНА за паркиране след табелата.Та според мен двете табели взаимно се самоизключват.
Отсечката за която важи табелата е еднопосочна....което предполага ,че паркирането се осъществява само в дясно по посока на РАЗРЕШЕНОТО движение.Как обаче това да е известно за водачите спазващи правилника.....според наредбата би трябвало да паркираш и от двете страни на улиците.
Не ми е ясно....закона за движение по пътищата ли трябва да спазвам,или общинските наредби .....след като двете се самоизключват.....според мен.
Какво предвижда наредбата за паркирането на живущите в тази PAID ZONE
Това си е чиста проба дискриминация,ако трябва да платя ,че съм паркирал на адреса на който живея ,който е в PAID ZONE-та.
Някой ако може да обясни казуса и какво предвижда Община Ст.Загора.....не ме интересува София ,Пловдив.....Каспичан и т.н. за живущите в тези зони