PS: Мисля, че машината е все още гаранционна, ама не ми се занимава с размотаване, пък и без нея не мога повече от няколко, часа, тъй като ми е работния кон...
Koлко ще излезе от eBay + подмяната?niggaz_nature написа:Имам тази карта в наличност bcm94313hmg2l , но не е 300mbit . Ако те устройва ще ти я сложа и ако нямаш проблем с нея ще ми я платиш . Ако искаш може да поръчаме 300 mbit от ebay .
Не. И на мен тва ми беше първата мисъл. И аз предположих, че трябва да се види под капака, ама не съм го отварял още. Всички карти ли са еднакви и стандартни като връзка или има различни чешити?sawo написа:Подмяната е развиване на 3 болтчета под лаптопа и откопчаване на картата т.е. и сам може да го направиш срещу 0лв. В olx и други сайтове е пълно с карти по 10-15лв, може и да не чакаш от ebay. Нямаш ли опция да зададеш ръчно 40Mhz?
Кво значение има, нали има и локален... Пък и при 300mbps broadband-a e по-широк.didka написа:И кой ти е доставчика на 30+ MB/S ако не е тайна и на работа и в къщи, а?
Bulsatcom предоставят 94mbit, тези 300mbit на wireless-a са теоретична скорост във вакум без прегради и други рутери, които да ти заглушават сигнала. Реално е много по-ниска постижимата скорост. Например g стандарта е 54mbit, но повече от 20-22mbit просто не може да се постигне.didka написа:Максималист съм, но чак толкова...както и да е.
Успех!