Пакетна услуга -ТВ,интернет,мобилен телефон ...мнения ?
- zhekov85
- Новак

Пакетна услуга -ТВ,интернет,мобилен телефон ...мнения ?
Здравейте,
На скоро Мтел пуснаха , като част от услугите им IPTV , сателитна телевизия и съответно домешен интернет 30Mbps и на 50Mbps скорост.
Та някой ползвал ли е и ползва ли в момента тези услуги , доволен ли е , заслужава ли си ?
Благодаря предварително !
На скоро Мтел пуснаха , като част от услугите им IPTV , сателитна телевизия и съответно домешен интернет 30Mbps и на 50Mbps скорост.
Та някой ползвал ли е и ползва ли в момента тези услуги , доволен ли е , заслужава ли си ?
Благодаря предварително !
- didka
- Старо куче медалист

Re: Пакетна услуга -ТВ,интернет,мобилен телефон ...мнения ?
Пробвах един месец безплатно IPTV на виваком и НЕ ми хареса. Отказах го. Като пусна нещо на запис, нета прекъсваше. Отделно една камара устройства и кабелтии, абе паяжина. Плюс договорче... Не вярвам ментел да са много по-различни от тези.
Dog drags - no tracks...
- zhekov85
- Новак

За това питам да не си вкарам таралеж в гащите с двугодишен договор
Благодаря за отговора !
Ще си карам с булсатчето
Благодаря за отговора !
Ще си карам с булсатчето
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
IPTV-то на булсата също е готово, но не се предлага все още. Приемника който ти даваме е андройд и можеш да си го чоплиш колкото си искаш, плюс това може да го използваш и като видео плеар да си гледаш филми от компа или флашка. Има доста екстри ама това като се пусне услугата.
"There is no 'patch' for stupidity."
- zhekov85
- Новак

Разпитвам т.к. Ще се местим с жена ми в стз , до сега ползвахме услугите на булсат , домашен нет и сателитна ТВ , мислех варианта за смяна с услугите на Мтел
-
eleena
- Потребител

- Веско
- Старо куче медалист

Бягай от дългосрочни договори,особено с телекомите!!!!
Аз съм на Булсат Интернет и Тракия кабел за ТВ. Доволен съм и от двата доставчика.
Аз съм на Булсат Интернет и Тракия кабел за ТВ. Доволен съм и от двата доставчика.
- FCBeroe1916
- Потребител

Специално за интернета и телевзията на Мтел, проблеми няма да имаш.
Вече от 2 месеца работя в Мтел и до сега никой не е дошъл да се оплаче от интернета и телевизията.
Вече от 2 месеца работя в Мтел и до сега никой не е дошъл да се оплаче от интернета и телевизията.
- vkv
- Старо куче медалист

Подкрепям мнението Ви за Булсат интернета.
VIT съгласен съм с мнението за договорите,но предполагам нямаш проблем с договора си за услугата на Була.В смисъл не очакваш с нетърпение края на договора за да смениш доставчика.
FCBeroe1916 радвам се ,че никой не се оплаква от интернета и телевизията,но лично аз съм с резерви към фирми
пенкелер.Справиха се с телефонията,та и интернет и телевизията развиват.А и не виждам какво като програми и качество по- добро и различно предлагат от другите доставчици.Това разбира се важи и за другите доставчици.
П.П. Това е лично мнение и никой да не се съобразява с него.

- FCBeroe1916
- Потребител

Еми всеки си има мнение, ама като цена и качество, това, което предлага Мтел в момента си е доста добре. Тъпото е, че тука в Зарата нямат покритие навсякъде.
За 24.90 - 115 канала + 50mbps нет си е оферта отвсякъде...
За 24.90 - 115 канала + 50mbps нет си е оферта отвсякъде...
-
eleena
- Потребител

За същото че и повече плащам 24.80 
- zhekov85
- Новак

Мтел се усетиха ,че клиенти се печелят с оферти не с обвързване с дългосрочни договори, вече не са само те на пазара , а и конкуренцията не спи , Вивата в момента трепят рибата
- Веско
- Старо куче медалист

Булсат имат договори,но никога до сега не са правили проблем на хората които не ги изпълняват. т.е фиктивни са.
Интернета на Булсат е меко казано перфектен/държа да подчертая, че нямам нищо общо с Булсат/.
Интернета на Булсат е меко казано перфектен/държа да подчертая, че нямам нищо общо с Булсат/.
- vkv
- Старо куче медалист

Вива какво повече предлага от една кабеларка?Като и гледам офертата "трепач".....мани мани.zhekov85 написа:Мтел се усетиха ,че клиенти се печелят с оферти не с обвързване с дългосрочни договори, вече не са само те на пазара , а и конкуренцията не спи , Вивата в момента трепят рибата
Аз съм се насочил към кака +Була+5 кинта за Близалките(ако кака се разболее) Та за 30 кинта спорт,филми ,музика в HD+90 Mbps нет.Оферти на Ментел виви-миви.....просто не са интересни били те и "трепачи"
Друго което ми харесва на Була е ,че има телефон в града на който получаваш помощ на часа.Това да се обаждаш на разни национални Кол центри в София и да чакаш да ти решат проблема в границата на 72 часа....меко казано не е сериозно в днешно време.
FCBeroe1916 правилно казва "Еми всеки си има мнение"Разгледах какво предлага като канали Ментел.......нищо ново под слънцето.....даже предлагат HD програма която е fta
Успех на всички!
Правилно,.....а и защо трябва да не изпълняваш договора си при положение,че "Интернета на Булсат е меко казано перфектен"VIT написа:Булсат имат договори,но никога до сега не са правили проблем на хората които не ги изпълняват. т.е фиктивни са.
П.П.и аз държа да подчертая, че нямам нищо общо с Булсат
- FCBeroe1916
- Потребител

При Булсатком ли? И как повече, дай повече инфо. Че по принцип на мен си ми писна от близу вече..eleena написа:За същото че и повече плащам 24.80