искам да питам някой случайно да е ползвал или да притежава Детоксикираща вана за крака?
Много искам да купя и съм склонен и до 300 лв да отделя стига да върши всичко изброено в списъка

Мерси предварително!
Ако си ти на аватара- много токсини ще имаш да изхвърляш. Вземи си вана с 20 годишна гаранция и да помества цялото тяло-500литрова.marta12 написа:Моята струва 280лв много съм доволна, единственото, което не ми хареса е, че гаранцията е само 6 месеца.
Съгласен съм. Доста неща прочетох относно ваната и сега съм разубеден да я купя!admin написа:Мисля, че тази вана може да се използва най - много 10 пъти в годината. Като цяло организма на човек е доста сложно нещо и когато започнеш да му помагаш по този начин, той спира сам да извършва процесите по детоксикация и с това се превръщаш в роб на въпросната вана. Когато спреш да я използваш, организма ти няма да започне сам тези процеси.
Като сте рекли, а наздраве!realprofesora написа:@Nirwana- Правилно си решил. Най-добрата детоксикация е студената бира-изхвърляш всички токсини и усвояваш само най-нужното. admin може да потвърди.
Една Загорка имаш от менеrealprofesora написа:Ако си ти на аватара- много токсини ще имаш да изхвърляш. Вземи си вана с 20 годишна гаранция и да помества цялото тяло-500литрова.marta12 написа:Моята струва 280лв много съм доволна, единственото, което не ми хареса е, че гаранцията е само 6 месеца.
Взимам си бележка, миличка.marta12 написа:realprofesora, коментари от този тип са напълно излишни..