Колеги, вашите компютри получиха ли предложение за безплатен ъпгрейд до Windows 10?
Сега е времето да обсъдим плюсовете и минусите с които потребителите на новото издание от Microsoft ще се сблъскат!

Ще да има има още такива въпроси .admin написа:Интересно ми е пиратските винове какво ще правят..
Хело колега, можеш ли да споменеш поне не три ,а две поне неща които са ПО-ДОБРИ от 8.1 win!!!Веско написа:От 29 юли съм с win 10, доста по-добре е от win 8.1
Аз пуснах да се актуализира, ама не дочаках, свалих от Замунда и инсталирах. При инсталацията въведох номера си от Win 8, обаче не го прие, скипнах въвеждането на номера и финиширах инсталирането без да въвеждам CD Key.admin написа:На някой дойде ли му актуализацията ? Аз пуснах на лаптопа да се свали и без това не го използвам за нищо да го разгледам как е ама още няма ни вест ни кост от тях.
Tова не е точно така, както го описваш !sawo написа: Ето някои от ключовите подобрения:
-microsoft не само ще знаят паролата на wifi рутера ви, а ще я споделят и с вашите приятели във facebook.
-
Ами това просто не е вярно.sawo написа:Знаех си, че някой ще го кажеХайде сега опиши го точно, за да знаят и другите
Това, че всичките ти приятели във facebook ще могат да се свързват с твоя wireless без да въвеждат парола и без да те питат е само една част от новата "функционалност"