Е, чака се само разрешение от властите ,но в БГ това не е проблем.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1% ... 39005.html
Незнам аз съм си на тракия,не виждам как Мтел ще промени навика на близу с тия допотопни модеми.още по-зле.Модемът е техника от мналия векvkv написа:Честито!
От друга страна ако близу спреда съществува след поглъщането и се поосъвремени може и за добро да е защото близу се продават като****и и те незнаят кой са вече.Веско написа:Все по-зле ще става.Ще останат 2-3 оператора и ще вдигнат ценитеза ТВ и НЕТ
Magas написа:Незнам аз съм си на тракия,не виждам как Мтел ще промени навика на близу с тия допотопни модеми.още по-зле.Модемът е техника от мналия векvkv написа:Честито!
Какво му е "нормалното"...не знам.Не съм сигурен и дали не са купени вече,защото ако погледнем ИГ...те ем са собственост на була ем касите им работят и касовите бележки са на ИГ. Корпоративните УЖ не са продадени.... ние си получаваме фактурите от ИГ.А,бе БГ работаВеско написа:Май още не е решена ,но знае ли човек.Тракия останаха единствения нормален ТВ оператор за Стара Загора.
Тук въпроса не е за була.Даже и в момента не виждам кой може да ги конкурира в града....и за програми /цени,достъпност за гледане с ios,android i windows.IPTVsawo написа:Който не иска да си помогне и була не може да го спасиЦена/качество не мисля, че можем да се оплачем. Колеги германци като идваха в Ст. Загора като им показах как за 9лв в една барака в индустриална зона има 100mbit оптика щяха да припаднат
А близалките са си зле още откакто се казваха Кейбълтел, след това накупиха още една камара мизерни доставчици и резултатите са налице.
Не знам А1 да имат аналогови каналиMagas написа: Пет Сеп 28, 2018 22:11 pm Хора имам един въпрос относно тв на мтел понеже решихме следващия месец да сменим оператора относно аналоговата колко канала се хващат![]()
Няма да бягаме просто за инфо питах,под аналогови имах предвид колко канала се хващат без CA Модул по специално ме интересуват спортните каналиvkv написа: Съб Сеп 29, 2018 15:30 pmНе знам А1 да имат аналогови каналиMagas написа: Пет Сеп 28, 2018 22:11 pm Хора имам един въпрос относно тв на мтел понеже решихме следващия месец да сменим оператора относно аналоговата колко канала се хващат![]()
,но понеже А1 купиха близу ,а кабеларката има аналогови канали ....на 37 позиции има сигнал,но един канал ми се стори , че се повтаря.Около 10 лв мисля е аналоговата на близалките.
Не знам защо сте се спрели на аналогова телевизия( макар,че се досещам) след като качеството е отврат и има по-евтини варианти с цифрова телевизия или IP на була,А1,Blizoo или Вива.
Имам достъп до всички споменати по горе.....най-етино излиза със "схема" на була ...fusion.
Доволен съм от качеството на близалките ......въпреки,че и те са същите измамници![]()
П.П. От кой оператор ще бягате?