didka написа:@muhogon Няма сони, което да не грее яко(кофти оптимизация и процесор), кофти снимки (от калпав софтуер), не става за игри, лагове в менютата, крехък корпус и не е толкова водоустойчив, колкото трябва да е. Освен това, при "водоустойчивите" апарати звукът в слушалката и от говоритела не е много добър, имай и това предвид.
Вероятно да е така, 3 години вече съм с един самсунг, и той си грее здраво, особено ако говоря по вайбър, или го ползвам за навигация, явно не му носи мобилния интернет! Колкото до снимките, преди години бях с К700 и К800, навремето си правеха, може би, най-добрите снимки изобщо, те първи въведоха кибершота! Но пък, съм виждал фотоапарати сони, дето резолюцията им е под всякаква критика, странно защо? Игри няма да качвам, попреминал съм това време, въпреки, че не се знае, какво ще ми дойде на акъла

! Прочетох за лаговете, от хора, имащи такъв апарат, не били повече от на други телефони, водоустойчивостта на аквата е гарантирана до 1.5м, максимум 2, ако не го държиш дълго там, слушалките им наистина били проблем на някои, имало случаи на неразпознаване, но се оправяли гаранционно! И което още повече ме озадачи, в един сайт, на официално представяне на модела, се посочва, че производителят е ...южнокорейска компания?!? Несъзнателна грешка, или нещо съм пропуснал за тия години, докато бях с Нокиа и Самсунг?
Като цяло, все още не съм решил окончателно, нито марката, още по-малко пък модела, разглеждам и други! Но ми се иска да е нещо, което мога да взема оттук, пък макар и малко по-скъпо, за евентуална рекламация по гаранцията, предвид на това, как се правят нещата в днешни дни! Щом един кран за чешма, 1/2 цола, още при завъртането му, се строши като орех в ръцете ми, смятайте за какво иде реч изобщо?
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"