Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Здравейте !
Моля някой, който е абонат на Булсатком ако може да ми предостави на ЛС потребителско име и парола, за да мога да гледам Online през сайта им ?
NDragov написа: Чет Юни 21, 2018 11:47 am
Здравейте !
Моля някой, който е абонат на Булсатком ако може да ми предостави на ЛС потребителско име и парола, за да мога да гледам Online през сайта им ?
Просто ей така или предлагаш акаунт примерно за Мтел /виваком или близу?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
NDragov написа: Чет Юни 21, 2018 12:16 pm
Нищо не предлагам търся някой да ми услужи, понеже който е на Булсат предполагам си гледа през телевизора, а аз ще гледам през лаптопа
Ами какви гаранции давате,че няма да променяте или "бъркате" из акаунта? ......
Колкото до предположенията.......защо някой ще си прави акаун в була след като ще гледа само през телевизора?А и с акаунта може да се ползва само от едно у-во.
Успех в начинанието!
niggaz_nature написа: Чет Юни 21, 2018 12:58 pm
В този случай може някой да ти даде паролата и имейла единствено ако ти е приятел или му предложиш някаква месечна такса да му даваш . Успех .
Ако е приятел......може и без такса имам 5 в момента ,но не злоупотребявам с тях защото все едно да режа клона на който стоя.
Не знам защо NDragov желае точно була търси .....но това е друг въпрос.
Предлагам му Daplayer.....99 програми.Работи супер.
Не знам сейр сандъка бачка ли,без кинти не става. https://www.youtube.com/watch?v=UWFd_dW3yFU