Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
А ся кажете кой е на м-тел, кой на глобул и защо?Кви са им предимствата?Аз лично съм на м-тел, щото имат голямо покритие и наистина, ама наистина мразя глобул
Eagle написа:Аз ша кажа само АЗ СЪМ НА ГЛОБУЛ и съм супер доволен. Имам мноо готини шарениики в сайта , евтино е и при М-тел се получват бъгове от рода на наричаното от мен "ЕХО" ( тва е когато пишеш СМС на някой и той получава към 30-40 смс-а а на теб ти взема паричките)
аз също
СМС - 18 стинки
и всеки месец ми цакат по 2-2.50 лева време за разговори бконект
Глобул
Преди бях на М-тел /3г./ и за 4 - 5 часа разговори ми вземаха 180/220 лв Сега говоря повече и плащам по малко. Може Глобул да няма покритие навсякъде /планини и долини - за тях имам М-тел прима/ но поне не ме лъжат толкова. Да не говоря за разликата в обслужването. Пази боже да плащаш сметка в център на Мтел. Мислех че само в Стара Загора са толкова бавни и славни, но се оказа че и в други градове е така. Сякаш ги избират с конкурст по пипкавост. И не се лъжете с полицейските карти и на двата оператора, основно ниската тарифа е в група и картите са с лимит. Чудя се какво ще стане ако се появи и трети оператор.