Lord Of The Rings - Return Of The King -> 11 награди оска

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Lord Of The Rings - Return Of The King -> 11 награди оска

Мнение от admin »

заглавието само по себеси говори :wink:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
DooM
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DooM »

Напълно си заслужава наградите според мен
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

_BaDBoYFoRLiFe_ написа:да и аз съм съгласен то просто номинираните не можеха да се конкурират
обаче някак си ми стана любопитно че Матрицата отсъства.... но пък и Последният самурай почти незабелжим, малко като преди Бандите на Ню Йорк 8 номинаци за Оскар нито една награда за да разберет защо идето и го вище същата работа...все за малко не му стига да е префектен.. абе Властелина кефи.....само не знам защо Титаник има 11 оскара.....
aми тои Сaмурaя си е кръглa нулa- нито бaтaлните сцени стaвaт, нито игрaтa си струвa, a пaк фaктa че сaможертвaтa води до победa е известен всекиму фaкт от много време. A зa до Титaник, доколкото си спомням пове4ето нaгрaди бяхa зa ефекти, сценaрии и т.н.
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

Последният самурай мен много ми хареса. Властелина разцепваше от ефекти обаче :wink: и актьорите бяха доста добри :wink: пък сюжета е ясен по книгата :)
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

самурая беше доста "амерканизиран"...накрая как американския герой оживя, върна се при момичето и заживяха щастливо... :wink:
Аватар
Entil'zha
Новак
Новак

Мнение от Entil'zha »

Вярно че края беше доста измислен. Първоначално Спилбърг е трябвало да е режисьор, но после се е отказал - вероятно точно заради това. Ако филма беше свършил със смъртта на Кацумото щеше да е много по-добре.
Публикувай отговор