Като Wrong Turn
- FIR
- Потребител
Като Wrong Turn
Такъв ужас не бях гледал от много време, та се чудех дали може да ми препоръчате някъв подобен или по-страшен.
Само да кажа, за тези , които не са го гледали, че това е просто един невероятно сполучлив ужас.Който не го гледа трябва да съжълява...
P.S. Аз преди 1 година се бях зарибил да гледам такива филми, та оная в видеотеката се ме питаше "Майка ти позволява ли да гледаш такива неща???", а аз и отговарях "Амиии,не....филма е за баща ми!"(естествено тва беше лъжа).Да използвам случая да ви попитам дали знаете от къде мога да си изтегля "Dr.Gigals"(тва беше за мен върха на ужаса, тва е моя любим ужас, ако мога така да го нарека)???
Само да кажа, за тези , които не са го гледали, че това е просто един невероятно сполучлив ужас.Който не го гледа трябва да съжълява...
P.S. Аз преди 1 година се бях зарибил да гледам такива филми, та оная в видеотеката се ме питаше "Майка ти позволява ли да гледаш такива неща???", а аз и отговарях "Амиии,не....филма е за баща ми!"(естествено тва беше лъжа).Да използвам случая да ви попитам дали знаете от къде мога да си изтегля "Dr.Gigals"(тва беше за мен върха на ужаса, тва е моя любим ужас, ако мога така да го нарека)???
- rado_ss
- Потребител
- Обратна връзка:
На мен ми хареса "Irreversible". Ето това е страшен филм. Лично аз не го препоръчвам за хора със слаба психика! Просто филма има някакъв стил,който никой друг филм няма. Препоръчвам го на всички които могат да гледат малко по-брутални филми! Невероятен е!
П.С. Филма го има на кебапчето:)
П.С.2 Лично на мен "Грешен завой" ми хареса,но не предлага нищо невиждано.
П.С. Филма го има на кебапчето:)
П.С.2 Лично на мен "Грешен завой" ми хареса,но не предлага нищо невиждано.
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- rado_ss
- Потребител
- Обратна връзка:
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Ахаха, спри да ме разсмиваш е, нашето. Явно нищо не си разбрал, щом си останал с впечатление, че гледам само "скапани фантастики". Гледам всичко. А и аз си казвам моето мнение за филма, нали имам право? И съм сигурен, че тия кат теб, дето не харесват Матрицата и идейте вложени в нея се броят на пръсти. Но това си е твое мнение де, нищо не съм казал!
- FIR
- Потребител
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- rado_ss
- Потребител
- Обратна връзка:
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
- FIR