Проблем с процесите в Windows

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Проблем с процесите в Windows

Мнение от Zac »

Добре, значи форматирах С, после инсталирам Windows XP всичко е ок!Обаче през неопределено време както си стои без нищо да правя на компа ми се зареждат някви процеси на които имената не можах да видя.Зареждат се и веднага се исключват.Някои път през една минута се зареждат, което е много дразнещо.
А и другия проблем е че примерно като пусна да се тегли нещо вечерта на сутринта PF usage ми е скочил на 390-400 и работи бавно.Мисля че всичко е виновен процеса vsmon.exe, защото на сутринта той заема 100 и нагоре Рам а иначе е около 5-7 Рам.Той за какво служи и как да го оправя. :?
А да и ако можете да ми кажете процеса svchost за какво служи 8O
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Товa сa си все системни процеси. не те определят бързодейстивето нa системaтa ти, a спомaгaт зa изпълнение нa много от прогрaмите ти, фaктa че сa достигнaли до някaкви "недопъстими" стойности може дa подскaже сaмо едно - явно прогрaмите, които си инстaлирaл не сa нaпълно съвместими с оперaционнaтa ти системa. Или не е същaтa не инстaлирaнa кaкто трябвa... пробвaй дa преинстaлирaш последния си сървис пaк, aко и товa не помогне - формaт и инстaл нa ново.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

John3V написа:формaт и инстaл нa ново.
Стига бе.За трети път ще ми е за последните 2 дни.Windowsa имам чувството че е нещо си е нешо бъгав.Скоро ще взема един оргинален от един приятел и тогава ще видя как стоят работите.М/у другото разбах че тва vsmon.exe се покачва когато другите 2 процеса се включват и исключват.А те го правят постоянно.Като гледам някой филм и ми прескача през 5 мин.Не могат ли по някакъв начин да се забранят тези процеси :?
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Хи хи хи
Това упражнение с формата е готино траябва да е повтаря по
честичко за да не се забравя все пак боза е
ти с какво дъно си ?
plamen2286
Потребител
Потребител

Мнение от plamen2286 »

ми то и моита боза (хр) не6то не е добре и съм забелязал 4е бозата се скапва като и сложа някои ъпдеит онази седмица преинсталирах и си ба4каше супер докъто не се появиха тъпите 4ерави и ка4их два ъпдеита и се скапа ся ми заревда с 4асове :cry: :cry: :cry: Абе ония бедняк Бил Геитс не е ли пуснал някоя нова бозица 4е да пробвам как ше ми ба4ка :D :D :D
Публикувай отговор