проблемче - незнам какво е.Вие трябва да кажете

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

проблемче - незнам какво е.Вие трябва да кажете

Мнение от RauL's FaN »

значи много отдавна като си цъках на компа и изведнъж ми изкара на монитора следното :arrow: Син фон на който пише,че уиндоуса ми се е изключил поради няква грешка в системата или нещо такова за да предпази компютъра(не съм сигурен) и че имало някакъв проблемен файл: win32k.sys
По нататъка ме съветва ако за първи път виждам това да си рестна компа а,ако не да направя следното:
да проверя нещо за инсталациите.Нещо за софтуеър и хардуеър се говореше за Safe Mode за някви администратори...глупости...незнам...

горе-долу това се сещам за този проблем.Ако пак ми излезе това нещо може да ви дам по-пълна информация за него.

Та това на последък ми го изкарва доста често както и преди малко,но аз не знам какво да правя,за това се допитвам до вас.Някой ако знае какво е това,и дали е сериозно,и какво да се предприеме,моля да ме посъветва или да каже със точност :roll:
Аватар
Neona
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от Neona »

Това мисля че беше един от най-важните файлови в БУЗЪТЪ. И на мен ми беше тъй ама няма страшно с един бърз инстал(формат и после инстал) мисля че трябва да се оправи.
Който не пий на еx да не види sex
http://nenov.co.nr/
Аватар
PathFinder
Потребител
Потребител

Мнение от PathFinder »

Има вероятност да е от версията на XP-то

аз имам едно 5 ин 1 още на 1-вата седмица почва със сините екрани !!
и всеки път различна грешка и който и да си го е инсталирал се оплква !
Search and Explore
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

Твърде е възможно да имаш хардуерен компонент, който да е с недостатъчно добър драйвър... получава се с видео и аудио карти най-често... пробвай смяна на видеото, а ако звука ти е на дъното - изключи го. Прегледай IRQ-тата за множество от повтарящи се.
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

Добре,благодаря.Ще видя какво мога да направя
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Я помислете пак:
win32k.sys... win32k.sys... 32K.SYS!!!
Как така 32000 бе? Или win32.sys или win2k.sys... Абе тва да не е някое троянче?
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

kitikri написа:Я помислете пак:
Как така 32000 бе? Или win32.sys или win2k.sys... Абе тва да не е някое троянче?
Ай стига е, и не троянец, ами три троянеца да е (3 in 1) какво ще направи, от кога sys е станал изпълним файл? Пък и пича може да е объркал името. Не е вирус тоз файл.
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

не съм го объркал.Специално този файл си го записах на лист когато ми даде това нещо
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

John3V написа:
kitikri написа:Я помислете пак:
Ай стига е, и не троянец, ами три троянеца да е (3 in 1) какво ще направи, от кога sys е станал изпълним файл? Пък и пича може да е объркал името. Не е вирус тоз файл.
Знам че може да се нагласи регистъра така, че .dll файлове да могат да се пускат като .vbs, значи може и .sys файлове да станат изпълними... Абе ако ъпдейтнат антивирус не го хваща значи не е :P
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

John3V написа:Твърде е възможно да имаш хардуерен компонент, който да е с недостатъчно добър драйвър... получава се с видео и аудио карти най-често... пробвай смяна на видеото, а ако звука ти е на дъното - изключи го. Прегледай IRQ-тата за множество от повтарящи се.
тва което ще кажа ми се струва много странно.Значи преди карах на слушалки и ми браждеше на дясната слушалка.Като ми беше компа в хола го бях свързал към subwoofera 5.1 и някои от тонколонките браждяха.Ся си взех мой subwoofer 2.1 и едната тонколонка бражди а другата не.размених им местата на outputa и почна да бражди другата.Значи не е повредата в тях(subwoofer,слушалки...),а идва някъде от щайгата.Тва може ли да има нещо общо с проблема ми и кат да го остраня този с бражденето,пращенето...
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

Ми май излиза че format.com отново ще спасява положението :D
Публикувай отговор