Jurassic Park

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Jurassic Park

Мнение от [Sz]T-Rex »

е .. казвайте харесват ли ви трите части на този според мен невероятен филм ?
Аватар
DMX
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DMX »

Да много ме кефят , сега с нетърпение чакам четврътата серия която ще излезе 2005 :D
По-добре напушен да летя,
от колкото пиян да пълзя.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

мен 3тата ме кефи пове4е от колкото другите две взети заеедно оба4е .. нз що така ... може би е въпрос на вкус :P
Аватар
IvanFZ
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от IvanFZ »

аз си закупих първата част на двд.Голям фен на поредицата съм...някой да знае къде се продават 2 и 3 на двд??
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

За мен пък тройката е най-големия резил за цялата поредица и е по-слаба от разликата на двете първи!
Най-добрата част определено е първата. И втората не е зле, но "като първата втора няма". Ся да видим с 4 дали ще се позагладят малко нещата или бълвоча ще стане пълен.

П.С. Ааа, междувпрочем мога и Джурасик Парк 1 да го определя като един доста доста доста качествен хорър (спрямо другата тема).
Аватар
DMX
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DMX »

Вчера прочетох , че 4-въртата част ще излезне чак 2006 :(
Аватар
IvanFZ
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от IvanFZ »

2005 DMX.A между другото за снайпербета - велосирапторите в 1 част са супер измислени..в 3 са направени перфектно.
И за сведение само : велосирапторът (velociraptor mongolensis) е бил висок 30 см. Това на филма е Дейнонихус :)
Аватар
DMX
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DMX »

IvanFZ написа:2005 DMX
Ето го точния цитат който съм прочел:

"Според наскоро появила се неофициална информация от щаба на "Джурасик Парк 4" , опасенията , че филмът няма да е готов до лятото на 2005 , се оправдават. Студията , финансиращи проекта , се надяват да са приключили с работота си по новата серия от диносагата до зимата на 2005 или най-късно до пролетта на 2006.
Твърди се , че Сам Нийл няма да участва в този епизод , но Джеф Голдблум и Ричард Атънбъроу се завръщат. За момента продуцентите не са избрали режисиьор , но усилено се говори за Аликс Прояс ("Гарванът" , "Аз,роботът").
Голямата изненада е , че художниците на макетите за филма са получили един куп скици на морски влечуги , което повдига много въпроса си относно мястото и развитието на историята в новата серия. Все пак е сигурно , че действието ще се пренесе и на сушата , защото според официалните данни отново ще видим спинозавъра , както и рапторите."

Преписах го то сп. "PC Club"
Аватар
Com_Keen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Com_Keen »

Аман от динозазври.. Едно време бях мнного зарибен и първия Парк ме размаза от кеф, още повече че беше горе долу "научно" направен. Вторият ме разочарова тотално - обърнаха хубавия филм на холивудска боза с динозаври в града :( Третия въобще не съм го гледал, след като разбрах че ще има и измислена а не реално съществуваща гадина. Ама май се зазрибих да го гледам.. по-горе пишеше че ставал да му се похилиш :)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Ми средна хубост. :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

е според мен е перфектен филм 3кaтa .. сa ше видим 4кaтa нa кво ше преличa (нaдявaм се дa е нещо повече от 2 и 3) лошото нa 3 е че е много крaтък беше към 90 мин до колкото си спомням ..
Аватар
IvanFZ
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от IvanFZ »

На 3 няма динозавър,който реално да не е съществувал !
Публикувай отговор