КОМПОТЯ МИ ЗАБИВА ПЛС ПОМО6Т!!

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Публикувай отговор
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

КОМПОТЯ МИ ЗАБИВА ПЛС ПОМО6Т!!

Мнение от DaChamp »

зна4и както казах компотя мноо ло6о ми забива като играя една игра.ся тая игра я махнах и незнам какво 6те е .сканирах с Symantec Antivirus и ми дава някви боклуци 4е е засякал на име
hackerstools.exe
handy.exe
handyfun.exe
оба4е проблема е в тва 4е не могат да се изтрият поради това 4е са в .zip формати.аре плс помогнете!!!!!!ся отивам да сканирам онлайн ама не знам кво 6а е.и не6то друго,забелязал съм 4е компа забива в 15:30 и после ми заби в 16:00 и това днеска.преди няколко дена пак ми заби ама пак бе6е следобеда.
тия боклуци с в C:\Recycle
в4ера пробвах да ни мана от сейф мод ама не стана не6то...
тий 4е мноо ви моля да помогнете!!!!!
благодаря предварително

п.с. в най краен слу4ай формат на С: ;)
Аватар
MasterCop
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от MasterCop »

Ако за зипове защо не ги изтриеш? Друго което трябва да направиш е да сканираш в Safe Mode с Norton-a. После можеш да инсталираш една от тези програми:
Ad-aware
Spybot - Search & Destroy

И двете програми са безплатни, като първата има платена версия, която се различава само по това, че хваща бацилите преди да са се инсталирали на харда, но това би трябвало да краде от производителността!
Втората пък има българско меню и може да имунизира срещу бъдещи атаки на шпионски софтуер и други шитни!
Публикувай отговор